logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TNK HD – czy warto kupić zestaw z dekoderem parowanym z kartą? HDMI, PVR, opinie

gruby33 08 Lis 2010 17:55 1894 3
REKLAMA
  • #1 8718460
    gruby33
    Poziom 18  
    Ocena: 88
    Witam. Chciał bym zakupić zestaw TNK HD za około 390zł.
    I mam pytanie czy opłaca się to brać? Czy lepiej kupić coś innego i do tego samą kartę TNK?
    Głównie potrzebował bym wyjścia HDMI aby obrazi dźwięk właśnie tylko przez niego leciał no i oczywiście standardu HD.
    Dodatkowym plusem będzie PRV, które jest w standardowym dekoderze (nagrywanie na zewnętrzny dysk).
    Ogólnie podoba i pasuje mi ten dekoder od TNK ale przeraża mnie to, że jest on parowany z kartą. Czyli zgubię kartę lub połamię i dekoder do wyrzucenia?
  • REKLAMA
  • #2 8720374
    jurek849
    Poziom 18  
    Ocena: 80
    Niepołamiesz i niezgubisz bo karta powinna być cały czas w dekoderze.
    Zwykła TNK nie ma programów HD. Mam taki dekoder jestem zadowolony.
  • REKLAMA
  • #3 8800788
    Anna2c
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    [quote="jurek849"]Niepołamiesz i niezgubisz bo karta powinna być cały czas w dekoderze.
    Zwykła TNK nie ma programów HD. Mam taki dekoder jestem zadowolony.

Jurek a nie miałeś problemu z znalezieniem jakości sygnału bo ja mam i to wielki problem z tym
  • #4 8818279
    jurek849
    Poziom 18  
    Ocena: 80
    Jeżeli masz kłopoty z jakością sygnału, to przedewszystkim musisz dokładnie ustawić antenę. Poza tym musisz sprawdzić czy nie przeszkadza w odbiorze jakieś drzewo, czy inna przeszkoda usytuowana na linii antena satelita Hotbird.
REKLAMA