logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie o zakupach w sklepie internetowym Conrad.pl - czy warto?

jjjanek 29 Wrz 2004 17:49 13146 6
REKLAMA
  • #1 882203
    jjjanek
    Poziom 18  
    Ocena: 46
    witam wszystkich intyeresuje mnie zakup w pewnym sklepie internetowym
    conrad mam upatrzoną jedną rzecz
    lecz żona odradza mi kupowanie przez internet
    czy może ktos kupował w tym sklepie i czy było wszystko okey
    dziękuje i pozdrawiam

a oto link do tego sklepu
    http://www.conrad.pl/
  • REKLAMA
  • #2 882687
    oj
    Poziom 42  
    Ocena: 479
    To jest dość znana firma i nie ma co się obawiać czy dostaniejsz dokładnie to co zamówisz. Pozatym dobre warunki zakupu:
    http://www.conrad.pl/?about=2
  • REKLAMA
  • #3 883251
    jjjanek
    Poziom 18  
    okey sprubuje na początek coś tańszego dzięki za info
  • #4 904810
    simonsnake
    Poziom 11  
    Ja osobiście nigdy nie kupowałem w sklepie internetowym www.conrad.pl ale w ich sklepie w Warszawie na Pl. Konstytucji. Zawsze byłem zadowolony z zakupu :D
  • REKLAMA
  • #5 904857
    jjjanek
    Poziom 18  
    okej dzięki simonsnake za odpowiedź skoro mają sklep na miescie to nic raczej złego nie powino mi się przytrafić dzięki i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #6 904914
    dual
    Poziom 21  
    Ocena: 72
    Kupowałem w tej firmie wielokrotnie i nigdy nie miałem problemów . Przesyłki przychodziły z dokumentami sprzedaży w profesjonalny sposób . Jest to przecież duża sieć w Niemczech , a w Polsce mają tylko oddział . Po pierwszym zakupie prawdopodobnie będą przysyłać nieodpłatnie katalogi do ewentualnego wykorzystania w celu dalszych zakupów lecz bez żadnego obowiązku . Dawniej oferta Conrada była bardzo konkurencyjna lecz obecnie wiele rzeczy można kupić taniej w innych sieciach . Przez internet można składać tylko zamówienie , a płatności mogą być tradycyjne n.p. za pobraniem , po sprawdzeniu zawartości na poczcie jeśli obawiasz się płatności z e-konta . Moim zdaniem możesz śmiało dokonać zakupu i jeśli to pierwszy raz radzę zdobyć blankiet promocyjny z katalogu co umożliwi rabat nawet do 15 % lub gratisy . Jeśli nie masz katalogu to chyba jeszcze u mnie zostały kupony więc napisz na dual52(_at_)wp.pl . 8)
  • #7 904968
    mmm777
    Poziom 31  
    Ocena: 240
    Żadnych problemów. W sklepie można towar zamówić, i jak przyjdzie tamże odebrać. Właściwa firma to www.conrad.de, i jest tam większy wybór towaru, niż w polskim oddziale. Ale można zamawiać swobodnie rzeczy z niemieckiego katalogu w Polsce. Bywa drogo, ale też są tam rzeczy, których gdzie indziej nie ma.

Podsumowanie tematu

✨ Sklep internetowy Conrad.pl jest uznawany za wiarygodny i bezpieczny pod względem realizacji zamówień. Firma posiada również stacjonarny sklep w Warszawie, co zwiększa zaufanie do marki. Klienci podkreślają profesjonalne podejście do sprzedaży, w tym dołączanie dokumentów sprzedaży oraz możliwość odbioru osobistego zamówionego towaru. Conrad to duża sieć z siedzibą w Niemczech, a polski oddział oferuje ograniczony asortyment w porównaniu do niemieckiego sklepu Conrad.de, gdzie dostępny jest szerszy wybór produktów. Zakupy przez internet można realizować z opcją płatności za pobraniem, co pozwala na sprawdzenie zawartości przesyłki przed zapłatą. Oferta Conrada bywa droższa niż w innych sieciach, jednak dostępne są unikalne produkty. Dla nowych klientów dostępne są katalogi promocyjne z rabatami do 15% lub gratisami, co może obniżyć koszty zakupów.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA