Padnięta bateria 2 ogniwa śmierć totalna reszta lipa po1v
kiedyś laptop pomrugiwał raz na zielono raz na pomarańczowo ale od jakiegoś czasu tylko krótko zielono
wymeniłem ogniwa
pojawił sie problem z wsadem znalazłem wsad ale zdaje sie że nie pasuje
wgrałem ale
w każdym bądź razie bateria ożyła po godzinie ładowania ( tak podaje laptop aczkolwiek kontrolka nie świeci)
nie wiem czy ładuje ale po tym jak po godzinie pobyła w laptopie zaczęła świecić trzema z 5 diód to już coś...
ale laptop na baterii ani nie drgnie
na laptopie cały czas 50% i ładuje ale kontrolka milczy ani zielony ani pomarańczowy
myślę że mam problem z wsadem że nie pasuje
wgrałem taki C600_M37515_SL220_rezet4400
proc i pamięć mam taka samą ale to już wszystko
potrzebuję wsad do baterii
14,8V 3360mAh P/N 5081P
M37515 sl220
dodam że założyłem ogniwa 1800 parowane czyli 3600mAh o ile dobrze liczę
dodam że wsad dell_75uyf__sl220_3800_ok1 nie odpalił pamięć wyczyściła sie po zlutowaniu ale może gdzieś dotknałem
wiem że składanie od plusa do minusa
ale nie chciało mi sie drugi raz próbować wgrałem ten drugi wsad i na razie czekam
więc poproszę o typowy wsad do mojej jak ktoś posiada
a może problem leży w laptopie że nie chce działać na baterii??
dodam jeszcze że batmon podaje napięcie 0,00V ale jak w trakcie pracy wyjmie się i włoży baterię i odswieżam to ok 10s pokazuje 14,43 i pokazuje się ikona ładowania bateri ta od batmonitora w task oraz na baatmon linia ładowania ma skoki jak na oscyloskopie
kiedyś laptop pomrugiwał raz na zielono raz na pomarańczowo ale od jakiegoś czasu tylko krótko zielono
wymeniłem ogniwa
pojawił sie problem z wsadem znalazłem wsad ale zdaje sie że nie pasuje
wgrałem ale
w każdym bądź razie bateria ożyła po godzinie ładowania ( tak podaje laptop aczkolwiek kontrolka nie świeci)
nie wiem czy ładuje ale po tym jak po godzinie pobyła w laptopie zaczęła świecić trzema z 5 diód to już coś...
ale laptop na baterii ani nie drgnie
na laptopie cały czas 50% i ładuje ale kontrolka milczy ani zielony ani pomarańczowy
myślę że mam problem z wsadem że nie pasuje
wgrałem taki C600_M37515_SL220_rezet4400
proc i pamięć mam taka samą ale to już wszystko
potrzebuję wsad do baterii
14,8V 3360mAh P/N 5081P
M37515 sl220
dodam że założyłem ogniwa 1800 parowane czyli 3600mAh o ile dobrze liczę
dodam że wsad dell_75uyf__sl220_3800_ok1 nie odpalił pamięć wyczyściła sie po zlutowaniu ale może gdzieś dotknałem
wiem że składanie od plusa do minusa
ale nie chciało mi sie drugi raz próbować wgrałem ten drugi wsad i na razie czekam
więc poproszę o typowy wsad do mojej jak ktoś posiada
a może problem leży w laptopie że nie chce działać na baterii??
dodam jeszcze że batmon podaje napięcie 0,00V ale jak w trakcie pracy wyjmie się i włoży baterię i odswieżam to ok 10s pokazuje 14,43 i pokazuje się ikona ładowania bateri ta od batmonitora w task oraz na baatmon linia ładowania ma skoki jak na oscyloskopie