kupiłem samochód z niemiec z radiem kodowanym w środku, po zdjęciu klemy z aku wiadomo co czeka biedaka,ano pojawiają sie poszukiwania kodu do radyjka w moim przypadku jest to ford 2000 sound 2004,ma pamięć 6005l ,po 10 próbach błednego kodu radio zdechło i na wyświetlaczu mam teraz "10" byłem u faceta który tym się zajmuje ,padła cena jak za takie stare radio 40 zeta za ściagniecie kodu
Moje pytanie brzmi czy warto do niego jechać czy lepiej zainwestować w jakiś programator i zrobić to samemu,czyli zaprogramować pamięć jeszcze raz albo kupić 93c06 i też wrzucić programatorem bina,acha i jeszcze jeżeli tak to jaki najtańzsy programator złożyc i to wykonać
DZIĘKI za wszelkie porady jestem nowym na tym forum przepraszam jeęli się powtarzam z tym problemem.
Moje pytanie brzmi czy warto do niego jechać czy lepiej zainwestować w jakiś programator i zrobić to samemu,czyli zaprogramować pamięć jeszcze raz albo kupić 93c06 i też wrzucić programatorem bina,acha i jeszcze jeżeli tak to jaki najtańzsy programator złożyc i to wykonać
DZIĘKI za wszelkie porady jestem nowym na tym forum przepraszam jeęli się powtarzam z tym problemem.