Witam.
Właśnie kupiłem Nokię X2 w plusie i w pracy nie mam zasięgu sieci.
Wcześniejszy telefon miał zasięg i też był w plusie.
Wcześniej miałem W995 i w domu bym miał zasięg musiałem przełączać na zasięg normalny a w pracy by mieć zasięg musiałem przełączać na 3G i wtedy miałem na zawsze max zasięg.
Jak nie przełączyłem to miałem słaby zasięg jedna kreska lub wogóle.
Wnioskuję że ten telefon Nokia X2 nie ma 3G wideorozmó więc nie odbiera tego sygnału dlategonie mam sieci.
Czy to wina telefonu przecież powinien on działać w sieci Plus gsm gdzie jest 3G wideorozmowy, powinien sam się przełączyć z częstotliwości 800 na 1300Mhz.
Za wskazówki z góry dziękuję.
Próbowałem też z K800 i on o dziwo sam się przełączał pomiędzy 3G a GSM i zawsze był zasięg a ten W995 muszę go samemu przełączać bo na automacie gubi sieć.
Najważniejszy jest teraz zasięg w tej nowej Noki X2.
Kupiłem ją bo Sony ericson ten W995 trochę mnie z tym zasięgiem wkurzył.
Pozdrawiam.
Właśnie kupiłem Nokię X2 w plusie i w pracy nie mam zasięgu sieci.
Wcześniejszy telefon miał zasięg i też był w plusie.
Wcześniej miałem W995 i w domu bym miał zasięg musiałem przełączać na zasięg normalny a w pracy by mieć zasięg musiałem przełączać na 3G i wtedy miałem na zawsze max zasięg.
Jak nie przełączyłem to miałem słaby zasięg jedna kreska lub wogóle.
Wnioskuję że ten telefon Nokia X2 nie ma 3G wideorozmó więc nie odbiera tego sygnału dlategonie mam sieci.
Czy to wina telefonu przecież powinien on działać w sieci Plus gsm gdzie jest 3G wideorozmowy, powinien sam się przełączyć z częstotliwości 800 na 1300Mhz.
Za wskazówki z góry dziękuję.
Próbowałem też z K800 i on o dziwo sam się przełączał pomiędzy 3G a GSM i zawsze był zasięg a ten W995 muszę go samemu przełączać bo na automacie gubi sieć.
Najważniejszy jest teraz zasięg w tej nowej Noki X2.
Kupiłem ją bo Sony ericson ten W995 trochę mnie z tym zasięgiem wkurzył.
Pozdrawiam.