logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mio Moov 200 - zawieszenie na logo MIO po użyciu Auto Mapa, co robić?

bbbodzio 14 Gru 2010 22:23 2449 5
REKLAMA
  • #1 8869740
    bbbodzio
    Poziom 10  
    Ocena: 5
    Posiadam nawigację Mio Moov 200. W trakcie używania zawiesiła się i więcej nie mogłem jej odpalić. Urządzenie te po zakupie zostało przystosowane do doczytywania innych map w tym Auto Mapa. Awaria powstała w trakcie używania A-M. chyba któraś z 5. wersji , bateria wytrzymywała do 10m od samochodu a więc ciągle była podpięta pod ładowarkę. Obecnie włącza się do stronki z logiem MIO. I tu jest pytanie: czy da się to naprawić, czy warto naprawić, czy kwiatki na tym stawić.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 8870468
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    Jeśli stroi na logo to:
    - jak jest na gwarancji i nie była otwierana to przejdzie.
    - jak jest po gwarancji lub otwierana to kość można zaprogramować na nowo

Po pierwsze bateria do wymiany.
  • REKLAMA
  • #3 8902477
    bbbodzio
    Poziom 10  
    Ocena: 5
    Dzięki za nadzieję. Rozumiem że wyczerpująco opisałem objawy. Co do gwarancji to osobiście próbowałem wykonać RESET przez odłączenie baterii. No i jest nadal pytanie o opłacalność czyli mój panie ile zapłacę za te programowanie. Albo ile taka usługa jest warta, oczywiście w zaokrągleniu. Wspomnę że w moim mieście nie znalazłem osoby mogącej zaprogramować kość
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 8903280
    marmat
    Poziom 20  
    Ocena: 47
    Można też samemu jest sporo opisów z 9 nogą flash-a.

Moderowany przez marek216:

Wystarczy poczytać na tym forum, o innych nie wspomnę ile osób ubiło tak mio na zawsze.

• #6 8903284
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    Cytat:
    Co do gwarancji to osobiście próbowałem wykonać RESET przez odłączenie baterii.

Taka ingerencja nie pozbawia cię gwarancji - co innego jak ktoś bawi się w zwierania kości flash.
REKLAMA