logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odzysk, nie widoczna partycja po przesunięciu (resize)...

ridus 22 Gru 2010 08:30 1622 2
REKLAMA
  • #1 8898958
    ridus
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam,
    przesuwałem rozmiar partycji w Partition Manager 9. Z partycji C (systemowej) zabrałem z 140 GB jakieś 40 GB na nową partycje. Posiadałem również partycje TOOLS oraz RECOVERY. Otóż przy przesunięciu wyskoczył mi na samym końcu procesu błąd nie pamietam czego dotyczył był w języku ang. Zamknąłem okno i usunąłem partycje Tools i Recovery i utworzyłem nową partycje 9 gb, następnie spróbowałem zmniejszyć rozmiar dysku C jeszcze raz. Ale błąd się powtórzył zrobiłem identyczną czynność jeszcze 2 razy, po czym wyszedłem z Managera i chciałem wejść do windowsa, nie dało się.
    Obecnie jak oglądam dysk w PM to mam tylko widoczną partycje utworzoną z Tools i Recovery systemowej nie widać. Natomiast jak podłącze dysk pod inny komputer to widać partycje C ale nie można na nią wejść bo komunikat że nie jest sformatowana. Co robić ? chcę wyciagnąć chociaż dokumenty w wordzie itp. Mój system to Vista Home Basic 32-bit, dysk HITACHI 2,5 cala.
    Zrobiłem test w DMDE:
    oraz
    szukanie NTFS:
    Próbowałem easy rec. prof. ale to na nic
  • REKLAMA
  • #2 8899333
    migol21
    Specjalista HDD Recovery
    Ocena: 414
    Jak się bawic to na całego a jak wyskakuje znak z trupia czacha to klikamy dalej do przodu jak nogę urwie to dalej do przodu jak rekę to dalej potem słup most 10 aut po drodze rów i ...... Spalarnia pogrzeb śmierć.

Fajnie tylko kto potem usłyszy pomocy... a jak nawet to jak pomóc takiemu denatowi. Krzyżyk na drogę i w drogę.

Odzyskiwanie polega na otwarci woluminu i szukaniu swoich plików.

• #3 8926417
    ridus
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Udało się kolegi program pomógł. Kupiłem za 120 zł pełną wersje i odzyskałem dane z całego dysku..
REKLAMA