logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie wymiary wewnętrzne mają manetki OXFORD SPORTS do skutera 80cm3?

koliuk 02 Sty 2011 19:44 3255 2
REKLAMA
  • #1 8948658
    koliuk
    Poziom 24  
    Ocena: 141
    Potrzebuję kupić ogrzewane manetki do skutera dla znajomego.

Skuter w oryginale był 50cm3 teraz natomiast jest po zmianie na 80cm3 + pare innych części i manetki przydadzą się teraz jak i jesienią czy wiosną w chłodniejsze dni.

Wypatrzyłem dosyć bardzo popularne i zachwalane manetki firmy OXFORD dostępne w internecie:

PODGRZEWANE MANETKI OXFORD SPORTS WYSYŁKA 0 ZŁ !! przedmiot nr 1384244070

Szukam na różnych forach i nie mogę znaleźć jakie wymiary mają owe manetki?

Znalazłem jedynie to iż są na kierownice 22mm i mają długość 130mm. U mnie natomiast kierownica ma pasujące wymiary (22mm + stare manetki mają również 130mm) ale jak jest ze średnicą wewnętrzną manetki prawej (co z roll gazem)?

Ile mm wewnątrz ma prawa manetka? Jeśli będzie za wąska to nie wcisnę roll gazu.

Jakie wymiary wewnętrzne mają manetki OXFORD SPORTS do skutera 80cm3? Jakie wymiary wewnętrzne mają manetki OXFORD SPORTS do skutera 80cm3?

Dzięki za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 8949590
    $Przemek$
    Poziom 19  
    Ocena: 18
    To przypadkiem nie odpowie na Twoje pytania?
    Cytat:
    Wszelkie pytania prosimy kierować pod adres e - mail: rumik(_at_)poczta.onet.pl lub pod telefon: 510 869 768
  • #3 8958351
    koliuk
    Poziom 24  
    Ocena: 141
    Dobra posiadam już wszystkie informacje. Ogrzewane manetki Oxford mają wewnętrzną śr. odpowiednio:

lewa- 22mm
    prawa- 25,5mm
    długość- 130mm

U mnie manetki testowane będą pod akumulatorem 7Ah lecz według dzisiejszych testów działały sprawnie również pod akumulatorem 4Ah.

Piszę to dla przyszłych posiadaczy tych manetek gdyż nie idzie tych wymiarów znaleźć w internecie.
    W razie pytań o montaż w skuterze (sprawa roll-gazu) piszcie to pomogę.

edit

Manetki sprawują się super. Było sporo zabawy by wszystko ładnie podłączyć/ upchać pod plastikami (4h rozkręcania plastików, wiercenia, przepuszczania kabli) ale było warto gdyż teraz jest ciepło w dłonie;)

Pozdrawiam
REKLAMA