No wlasnie - ile? U mnie ok. 40-50pln. Jakos nikt sie nie obrazil Dla zaprzyjaznionego kolegi z innego serwisu, ok 20pln.
Póki co jeszcze nie jest z tym taka lipa jak z simlockami.
A jak jest u Was?
Niktórzy sa śmieszni ze swoimi cenami. W Częstochowie zaniosłem jedno radyjko i mi powiedzieli 90zł pojechałem do Tarnobrzega i mi powiedzieli 30zł za to samo radio.
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ W dyskusji poruszono temat obliczania 3-cyfrowego kodu radia Ford z 2004 roku na podstawie numeru seryjnego. Ustalono, że jeśli radio było wcześniej rozkodowywane, kodu nie da się wyliczyć jedynie z numeru seryjnego, ponieważ specjaliści zmieniają kod, aby zabezpieczyć urządzenie. Natomiast kod można uzyskać z pamięci (BIN), jednak wymaga to użycia programatora. W przypadku, gdy radio nie było wcześniej rozkodowywane, możliwe jest uzyskanie kodu po numerze seryjnym. Poruszono także kwestie kosztów rozkodowania radia, które w zależności od serwisu wahają się od około 20 do 90 złotych, przy czym ceny są zróżnicowane regionalnie. Wygenerowane przez model językowy.