Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Mio Moov 200 uszkodzona, brak pol z PC

kukiz1986 01 Feb 2011 20:35 3650 10
    kukiz1986
    Level 27  
    Witajcie, zrobilem format pamieci nawigacji przez przypadek, pomylilo mi sie z pendrivem. Ale naszczescie mialem kiedyś zgrane te wszystkie pliki z dysku. Niestety nie wiem co sie stalo ale po wgraniu tego do nawigacji nawigacja umarla. Czasem uda sie połączyc z PC.
    Może ktoś przesłać sprawdzone pliki zgrane z innej NAVI?

Mam komunikat:

Fatal application error

i info ze w pliku AppStartupSec.exe wystapila niedozwolona operacja. Cos jak krytyczny wyjatek w windowsie. Pomoze ktoś?
    Anonymous
    Anonymous  
    Pontikos
    Level 38  
    Mozesz sprobowac TEGO backupu - na sprawnych fizycznie urzadzeniach dziala:
    BACKUP-mio-moov-200 (Link)
    Jesli blad sie powtarza, objaw sugeruje uszkodzenie sprzetowe, nie programowe.
    koala106
    Level 39  
    jak wywala błąd to masz dwie możliwości:
    zmieniony plik appstartupsec.ini - w którym ktoś pozmieniał wpisy lub też uszkodzenie pliku zapisanego w romie - w tym wypadku trzeba przeflashować sprzęt
    kukiz1986
    Level 27  
    flashowalem kiedys motorole, jakies I2C, microwire, jaka pamieć siedzi w mio? trzeba to zrobic w programatorze, czy jest do tego program?

Dodano po 21 [minuty]:

Pontikos wrote:
    Mozesz sprobowac TEGO backupu - na sprawnych fizycznie urzadzeniach dziala:
    BACKUP-mio-moov-200 (Link)
    Jesli blad sie powtarza, objaw sugeruje uszkodzenie sprzetowe, nie programowe.

wgralem to ale navi po wgraniu nawet bez podlaczonego kabla laduje sie i przechodzi w trub polaczenia z pc
    Pontikos
    Level 38  
    Byc moze to byla wersja z Navmanem, a nie moimap, stad reakcja po odlaczeniu kabla :)
    Ale przeflashowanie powinno zalatwic sprawe - niestety na programatorze..