logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Komunikat przy odtwarzaniu karty SD w radiu Macrom m-dvd5551r - co oznacza?

fedu 09 Lut 2011 17:39 1640 6
REKLAMA
  • #1 9127051
    fedu
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Witam
    Po włożeniu karty SD do radia Macrom m-dvd5551r. wyskakuje komunikat (taki jak na foto) Co on może oznaczać i dlaczego się pojawia? Jak wyłączę radio i włączę to wyskakuje komunikat i odtwarza muzykę, ale pierwszy utwór na liście a nie tą na której wyłączyłem. DVD chodzi normalnie bez komunikatów. Po włączeniu odtwarza utwór na którym ostatnio wyłączyłem.
    Komunikat przy odtwarzaniu karty SD w radiu Macrom m-dvd5551r - co oznacza?
  • REKLAMA
  • #2 9127528
    arturo7711
    Poziom 21  
    Ocena: 34
    Przecież pisze wyraźnie żeby wcisnąć "stop" przed wyjęciem karty SD,inaczej można utracić dane.Chodzi o to,żeby nie wyjmować karty podczas odtwarzania z niej muzyki.
    Co do utworów,to wszystko zależy jaka jest karta,bo dużo kart po prostu te sprzęty"źle" widzą.
  • REKLAMA
  • #3 9127606
    fedu
    Poziom 10  
    To radio jest ze 3 półki wyżej niż dotychczasowe radia które miałem. W innych radiach wszystko było ok.
  • REKLAMA
  • #4 9127629
    arturo7711
    Poziom 21  
    I co z tego,jak nie pamięta utworów po przełączeniu na inne źródło i zaczyna wszystko od nowa.Znam ten sprzęcik,to norma.
  • REKLAMA
  • #5 9127646
    fedu
    Poziom 10  
    kupić inną kartę czy nic się nie da z tym zrobić?
  • #6 9127698
    arturo7711
    Poziom 21  
    Wymiana karty Ci nie pomoże,on po prostu nie zapamiętuje ostatnio odtwarzanego utworu.I za każdym razem jak wyłączysz radio on będzie od początku wszystko odtwarzał.Co do kart może ci się zdarzyć,że nie będzie widział niektórych wrzuconych przez Ciebie utworów.
    Co do wentylatora ma chodzić cały czas od chwili włączenia,do momentu wyłączenia.
  • #7 9173642
    fedu
    Poziom 10  
    Tak jak pisałeś arturo7711 włożyłem jeszcze 2 inne karty i to samo nie zapamiętuje utworów. A szkoda bo za każdym razem po włączeniu radia zaczyna od tego samego utworu.

Temat można zamknąć i usunąć.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z radiem Macrom m-dvd5551r, które po włożeniu karty SD wyświetla komunikat i odtwarza pierwszy utwór na liście, zamiast kontynuować od miejsca, w którym zostało wyłączone. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że problem może wynikać z nieprawidłowego wyjmowania karty SD podczas odtwarzania, co może prowadzić do utraty danych. Zauważają również, że radio nie zapamiętuje ostatnio odtwarzanego utworu po przełączeniu źródła, co jest normą dla tego modelu. Użytkownik próbował różnych kart SD, ale problem pozostał, co sugeruje, że wymiana karty nie rozwiąże problemu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA