Witam
Pytanie jakw w tytule czyli jaki odkurzacz do 350zł warto kupić żeby później nie narzekać?
Pytanie jakw w tytule czyli jaki odkurzacz do 350zł warto kupić żeby później nie narzekać?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamKemuel napisał:
czy to tylko ten model ma 2 letnią gwarancję ?
artko334 napisał:Ja osobiście nie chwalę sobie PROFI, troche tandetne są i awaryjne, nadal liderem wśród odkurzaczy jest Zelmer
artko334 napisał:Owszem, nie miałem w rękach tego odkurzacza, ale mój jeden znajomy miał i serwisował go 5 razy, w końcu wywalił go na śmietnik, stąd ta zła opinia u mnie o tym odkurzaczu. Zelmer też jest wadliwy, ale charakteryzuje go prostota budowy i brak problemu z dostępnością części. Z PROFI jest już ciężej z dostępnością części zamiennych. Zelmer ma bardzo wadliwy układ jezdny, ale poza tym zgadzam się z ich sloganem reklamowym: ,,Zelmer-NIEZAWODNIE". Gdyż miałem admirała ze ,,śmietnika" z rozwalonym włącznikiem, lecz mój dziadek go wywalił czego nigdy nie zapomnę i zawsze będę nad tym ubolewał. To tyle ode mnie. Pozdro
xMarSx napisał:Dalej czekam aż powiesz co się znajomemu zepsuło. .Bo trudno mi w takie coś uwierzyć. .
Wydaje mi się ,że kupujący nie chce kupić starego jamnika , więc co mi po tym ,że Zelmera 20 lat temu się łatwo rozbierało ,jak teraz się go ciężko rozbiera.
Mówmy o współczesności - dzisiejszy Zelmer - trudno się rozbiera - dzisiejszy Profi - łatwo się rozbiera.
balwanek22 napisał:Kupiłam w tej cenie Philipsa niecały rok temu. Odradzam, nie mam złego zdania na temat tej marki, bo mam też kilka innych rzeczy, ale z odkurzacza jestem bardzo niezadowolona, grzeje się, regulowana długość rurek już nie jest regulowana, bo się blokuje, wskaźnik zapełnienia nie pokazuje rzeczywistego stanu zapełnienia, buczy bardzo głośno. Koleżanka kupiła przede mną LG VC 6818NRT i póki co działa lepiej niż mój. Jak się zbiorę do kupna lepszego, to z pewnością lepiej rozważę ten wybór.
artko334 napisał:Philipsy może i są ciche i dobrze zbierają, ale części do silnika nie dokupisz, taki ich urok niestetyA LG to Chiński złom którego nawet za darmo bym nie chciał. Żre to prądu w ch** i wyje jak katowany pies, nadaje się jedynie jako rzecz, którą można porzucać po podwórku. A bo można go też wykorzystać aby powkurzać sąsiadów tym łomotem i wyciem
marcing27 napisał:Zelmer,philips kupa złomu,kup sobie odkurzacz przemysłowy to starczy ci na lata.Wpisz na allegro odkurzacz przemysłowy to wyskoczy ci cała lista.