logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP Pavilion dv6 - problem z wysyłaniem i odbieraniem plików przez Bluetooth

bubi115 22 Lut 2011 12:45 6168 6
REKLAMA
  • #1 9186885
    bubi115
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    witam mam bluetooth w laptopie i jak chce cos wyslalc to nie moge a jak chce ccos odebrac to wyskakuje mi " nie mozna wyslac pi=liku poniewaz nie mozna ustanowic polaczenia . sprawdz zy odbiornik radiowy bluetooth jest podlaczony"
    gdzie musze to znalesc??
    sterowniki do blu mam !

Popraw błędy!
    [jankolo]
  • REKLAMA
  • #2 9186947
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 9187229
    bubi115
    Poziom 2  
    zrobiłem tak jak mówiłeś i znalazłem to urządzenia ale nie ma tam nic takiego abym zezwalał na wysyłanie lub odbieranie plików... ;/ wszystko mi tam pisało że sterowniki są dobre że uradzenie sprawne itp
    tylko właśnie gdzie ten cały przycisk do zezwalania...
  • REKLAMA
  • #5 9187317
    bubi115
    Poziom 2  
    super wstawka .
    tylko Ja nie mogę nigdzie znaleźć tej karty "opcja" w urządzeniu blu tego nie ma...

a jeszcze ja mam tylko coś takiego " urządzenia i drukarki " a nie " Urządzenia Bluetooth"

mam Windowsa 7 jak by co
  • REKLAMA
  • #7 9187816
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 585
    bubi115, prosiłem o coś. Więcej razy prosił nie będę.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z wysyłaniem i odbieraniem plików przez Bluetooth w laptopie HP Pavilion dv6. Mimo zainstalowanych sterowników, pojawia się komunikat o braku możliwości ustanowienia połączenia. W odpowiedziach zasugerowano sprawdzenie ustawień Bluetooth w Panelu sterowania oraz zezwolenie na odnajdywanie i łączenie się z komputerem. Użytkownik jednak nie znalazł odpowiednich opcji w systemie Windows 7, co skomplikowało rozwiązanie problemu. Dodatkowo, podano linki do dokumentacji dotyczącej instalacji sterowników Bluetooth dla systemu Windows 7.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA