logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dekoder Cyfrowy Polsat HD 5000 – brak reakcji po odłączeniu zasilania, czerwona dioda

Marchev1994R 22 Lut 2011 14:23 8974 5
REKLAMA
  • #1 9187307
    Marchev1994R
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam. Od 3 miesięcy posiadam dekoder cyfrowego polsatu, a mianowicie HD 5000. Do wczoraj sprawował się naprawdę znakomicie, wszystko chodziło tak jak należy. Niestety tylko do wczoraj, kiedy wyłączyłem go z prądu, po ponownym podłączeniu go dzisiaj - już nie działa. Dekodera nie można uruchomić, nie reaguje on na pilota, który jest w 100% sprawny. Dodam, że na dekoderze świeci się czerwona dioda, tak jak zawsze. Zasilacz sprawny w 100%, testowałem na innym dekoderze. Niestety zgubiłem gdzieś kartę gwarancyjną, jest on także po umowie, więc na nowy mi nie wymienią. Co może być powodem usterki? Czy naprawią mi go w zwykłym serwisie RTV? Proszę o jakieś sugestie.
  • REKLAMA
  • #2 9187338
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 9187376
    Marchev1994R
    Poziom 2  
    "jest on także po umowie..." czytaj ze zrozumieniem ;]]

Dodano po 1 [minuty]:

Ja mam go 3 miesiące, ale dostałem go od rodziny, gdyż im był już nieprzydatny (przeszli na n-ke), a ja odbierałem na nim FTA ;)
  • REKLAMA
  • #4 9187409
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #5 9187449
    Marchev1994R
    Poziom 2  
    @mihal2002
    powiedzmy, że "bardzo" zależy mi na tym, żeby go naprawić! ;]]

Dodano po 2 [minuty]:

bo jest na nim coś więcej niz FTA, a mianowicie 4 miesiące Full pakietu cyfrowego polsatu - zaraz napiszesz, że pirat! nie, nie pirat... poprostu nie mam umowy, ale zakupiłem "legalnie na allegro"! zapłaciłem to mi się należy ;]]

Dodano po 3 [minuty]:

POMOCY!!!
  • #6 9187526
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA