Witam
Od dłuższego czasu komputer po kliknięciu na Start>Wyłącz uruchamiał się ponownie. Szukałem już bardzo długo i nigdzie nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Odznaczyłem przy "Awaria systemu" "Automatycznie uruchom ponownie" i po wyłączeniu komputera pojawia się blue screen z takim komunikatem:
Problem pojawił się dawno, lecz go zlekceważyłem, jednak stał się uciążliwy. Nie pamiętam okoliczności rozpoczęcie się tego problemu.
Dane komputera:
System: Windows XP Profiessional 2002 + Service Pack 3
Procesor: Pentium 4 2,40GHz
786MB RAM
Grafika: Radeon 9250
Szukałem wszędzie, jednak zawsze podają odnośniki do innych stron, gdzie czasem są odnośniki do następnych i tak w kółko ... Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na ten błąd.
Od dłuższego czasu komputer po kliknięciu na Start>Wyłącz uruchamiał się ponownie. Szukałem już bardzo długo i nigdzie nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Odznaczyłem przy "Awaria systemu" "Automatycznie uruchom ponownie" i po wyłączeniu komputera pojawia się blue screen z takim komunikatem:
STOP: c000021a {B
Błąd krytyczny systemu usługi Windows Logon Process zakończył się stanem
0x00000000 (0x00000000 0x00000000)Problem pojawił się dawno, lecz go zlekceważyłem, jednak stał się uciążliwy. Nie pamiętam okoliczności rozpoczęcie się tego problemu.
Dane komputera:
System: Windows XP Profiessional 2002 + Service Pack 3
Procesor: Pentium 4 2,40GHz
786MB RAM
Grafika: Radeon 9250
Szukałem wszędzie, jednak zawsze podają odnośniki do innych stron, gdzie czasem są odnośniki do następnych i tak w kółko ... Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na ten błąd.