Witam, tak jak w temacie coś się uszkodziło (na skutek uderzenia). Radio nie reaguje na żadne przyciski. Jedyne co działa to pokrętło głośności. Zakładam, że panel. Szukałem informacji na ten temat i znalazłem podobny problem związany z Pioneer DEH-P7700MP (temat na elektrodzie).
Tam przyczyną był podobnież zwarty jeden z przycisków na front panelu.
Analogicznie stwierdziłem, że u mnie może być to samo. Może ktoś doświadczony potwierdzić?
Dlaczego pytam, a nie sprawdzę sam? Radio nie jest moje i nie mam w tej chwili dostępu do niego. Chciałem się zorientować zanim je dostane (na bardzo krótki czas), żeby później nie marnować czasu na zastanawianie się co może być przyczyną, dlaczego proszę, żeby ktoś potwierdził lub ewentualnie podał inną możliwość.
Pozdrawiam
Tam przyczyną był podobnież zwarty jeden z przycisków na front panelu.
Analogicznie stwierdziłem, że u mnie może być to samo. Może ktoś doświadczony potwierdzić?
Dlaczego pytam, a nie sprawdzę sam? Radio nie jest moje i nie mam w tej chwili dostępu do niego. Chciałem się zorientować zanim je dostane (na bardzo krótki czas), żeby później nie marnować czasu na zastanawianie się co może być przyczyną, dlaczego proszę, żeby ktoś potwierdził lub ewentualnie podał inną możliwość.
Pozdrawiam