logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Kupię] Uszczelka do ekspresu Rowenta Adagio ES180

Futrzaczek 07 Mar 2011 18:21 4409 6
REKLAMA
  • #1 9247456
    Futrzaczek

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 522
    Witam.
    Szukam uszczelki łyżki (biała, okrągła, sztywna) do ekspresu ciśnieniowego Rowenta Adagio ES180/F. Oryginalna została nadtopiona przez poprzedniego właściciela.
    Konto firmowe:
    F-TECH Michał Kurzela
    Zacisze 20B, Serock, 05-140 | Strona WWW: https://elektronika.top/
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 9248693
    XoferM
    Poziom 12  
    Ocena: 14
    Jak chcesz to napisz do mnie klima_artdom(_at_)prokonto.pl - z tego co widzę u swojego dostawcy to jest wsio do niego, nie ma rysunku złożeniowego ale jak do mnie napiszesz to poproszę żeby dodali i wówczas poszukam.
  • REKLAMA
  • #3 9360486
    aikanab
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Witam, mam pytanie czy w Twoich zasobach jest też może uszczeka okrągła czerwona (oring) która wchodzi to wspomnianej wyżej białej łyżkowej?
  • REKLAMA
  • #4 9360511
    Futrzaczek

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 522
    W Łodzi udało się zdobyć komplet wszystkich uszczelek za ok. 50zł. Jest tam również ta czerwona. Ekspres dostał nową elektronikę, na przestarzałym układzie uA741 i działa dużo lepiej niż na oryginalnej.
    Konto firmowe:
    F-TECH Michał Kurzela
    Zacisze 20B, Serock, 05-140 | Strona WWW: https://elektronika.top/
  • #5 9364167
    aikanab
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    W sumie to komplet mi nie potrzebny, szkoda że pojedyńczych nie sprzedają. Pytałem w Krakowie w punkcie serwisowym i powiedzieli 68zł za tę czerwoną, łyżkową, czarny pierscień i coś jeszcze. Jeszczę poszukam jakiegoś zamiennika, może się uda trafić za parę złotych.
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał uszczelki łyżki (biała, okrągła, sztywna) do ekspresu ciśnieniowego Rowenta Adagio ES180/F, która została uszkodzona przez poprzedniego właściciela. W odpowiedziach pojawiły się informacje o dostępności uszczelek w Łodzi za około 50 zł, w tym czerwona uszczelka oringowa. Inny użytkownik wspomniał o serwisie w Krakowie, gdzie cena za czerwoną uszczelkę wynosiła 68 zł. Pojawił się również link do filmiku z rozwiązaniem problemu uszczelnienia. Ostatecznie autor tematu zamknął dyskusję, informując, że ekspres przestał działać.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA