Podstawowa sprawa to oprogramowanie telefonu dajace taka mozliwosć.
A zaden z do tej pory wyprodukowanych phonów tego nie ma. Co innego "luki" oprogramowania interpretujace błednie sms (słynne zawieszanie Siemensów) Ale błedem softu usunac locka ? Przy tych wszystkich sumach i algorytmach ??
Temat był szeroko poruszany jakiś czas temu - producenci phonów publicznie obalali plotki o mozliwości złapania virusa via sms. Wtedy to stanowczo twierdzili że oprogramowanie phonów po prostu nie wykona zmiany w oprogramowaniu z "polecenia" sms.
Ja odpusciłem sobie komórki kiedy zorientowałem się że poziom "unlockera" zniżył sie do zakupu boxa i klikania. Jakoś ani satysfakcji ani kasy juz w tym nie widzę
Cytat: Hmmm Ja nie znam żadnego przykładu takiego. Ale nic nie wskazuje na To Żeby To Nei Było Mozłiwe. Bo W Sumie Nie ma Przykładów Ani na To Że Takie Coś Istnieje Ani na To Ze Tego nei ma. Więc Zaprzeczyć nei mozemy. Z Nowszych Telefonów To Całkiem mozłiwe jest. Zobaczymy Ale Jeżeli By Ktoś miał jakiś przykład to niech poda przykład.
Bardzo solidne poparcie tezy. Równie dobrze możemy dysdkutowac o zyciu na najblizszej galaktyce. Ja uważam że istnieje, a widział ktoś że nie ?