logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

MPEG-4 w Sharp'ie LC-32RD8E poprzez moduł CI, da się?

mpn103 15 Maj 2011 01:18 5118 3
REKLAMA
  • #1 9506516
    mpn103
    Poziom 34  
    Ocena: 87
    Witam.
    Jak zwykle mam dla Was zagadkę.
    Istnieje jakiś moduł CI dla Sharpa który z nim współpracuje aby było możliwe oglądanie naszego polskiego DVB-T?

Wszystkie które do tej pory znalazłem, np: wszystkie pokroju NP4 nie współpracują z żadnym Sharp'em.

Mam nadzieje że pomożecie, ponieważ jacyś starsi Państwo taki telewizor kupili jaieś 2 lata temu i jakoś nie mogę im powiedzieć że muszą go zmienić.
  • REKLAMA
  • #2 9506731
    Jakant
    Poziom 35  
    Ocena: 123
    Moduł Conax Pocket MPEG-4. Czy ten próbowałeś? A dlaczego chcesz akurat przez CI. Możesz zastosować moduł podłączony do gniazda scart. Uważam że nie ma różnicy w sprzęcie TV jeżeli takie moduły podłącza się do starszych typów TV. Wpisz sobie w google cyfrowa telewizja naziemna i trochę poczytaj a będziesz miał szersze pojęcie jak to działa i podejrzewam że nie będziesz miał problemu z tłumaczeniem (kupcie nowy TV).
  • REKLAMA
  • #3 9507056
    mpn103
    Poziom 34  
    Ocena: 87
    Jakant, jak działa naziemna telewizja w dodatku cyfrowa to ja wiem.
    Tyle że to są ludzie starsi - 80+ i z trudem nauczyli się obsługi tego pilota który dostali z telewizorem więc nie wchodzi w gre kolejny pilot.

Jak narazie to żaden z tych modułów nie współpracuje z Sharp'ami.
REKLAMA