logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Słuchawki nauszne do 200 zł – które modele zapewnią czysty dźwięk i dobrą izolację?

mruczeq 24 Maj 2011 14:52 1979 2
REKLAMA
  • #1 9539246
    mruczeq
    Poziom 1  
    Witam.
    Czytałam wiele tematów o kupnie słuchawek natomiast opinie są bardzo rozbieżne. Od razu mówię, że nie znam się na tym zbyt szczególnie, natomiast chciałabym kupić słuchawki do mp4 bądź telefonu, ale nie douszne tylko te większe.
    Zależało by mi na tym, żeby jakoś dźwięku była czysta, ogólnie żeby się tego po prostu przyjemnie słuchało, a najważniejsze, żeby były bardzo głośne i jadąc w autobusie żebym nie musiała słyszeć wszystkiego oprócz muzyki.
    Kwotę jaką mogę przeznaczyć to w granicach 200 zł.
    Bardzo dziękuję za pomoc. :)
  • REKLAMA
  • #2 9541483
    pioreK.
    Poziom 17  
    Ocena: 7
    Creative Aurvana Live i temat do zamknięcia ;)

Nie ma co się tu rozpisywać. Mimo niezbyt hi-end'owego kabla słuchawkowego są one i tak top produktem w cenie do 200zł. W połączeniu z (wg mnie) nieprzeciętnym designem są moim faworytem w tej cenie.

Poprzeglądaj więcej tematów z innych for. Jestem przekonany, że w żadnym bliźniaczym temacie (tj. słuchawki do 200zł) nie zapomniano o CAL'ach o ile w ogóle na nich temat się nie skończył :)
  • #3 9550437
    jndorek15
    Poziom 10  
    Poszukaj jakichś behringer-ów
REKLAMA