Witajcie, mam problem z moim audi. Auto dziwnie się zachowuje, ogólnie jest tak jakby było słabsze niż przedtem, objaw jest taki żę jak nagle chce się przyspieszyć to czuć dosłownie jakby samochód coś trzymało, potem puszcza i jedzie i potem znowu. Nie ma reguły czy zimny czy ciepły. Auto ma lpg, i na tym paliwie i na tym jest to samo. Auta zachowuje się jakby dostawało za mała dawkę paliwa.
Błędów w komputerze nie ma, sonda pracuje, przepustnica czyszczona i adaptowana, wartości wyuczone wykasowane i dalej nic,
Na vagu widzę ze przepływomierz działa ale nie wiem jakie powinien podawać wartosci. Może ktos podać na jakim dokładnie kanale sprawdzić przepływomierz i jakie powinien podawać wartości.
Co jeszcze można sprawdzić, tracę już głowę.
Błędów w komputerze nie ma, sonda pracuje, przepustnica czyszczona i adaptowana, wartości wyuczone wykasowane i dalej nic,
Na vagu widzę ze przepływomierz działa ale nie wiem jakie powinien podawać wartosci. Może ktos podać na jakim dokładnie kanale sprawdzić przepływomierz i jakie powinien podawać wartości.
Co jeszcze można sprawdzić, tracę już głowę.