Witam,
Moje auto to Yaris II (2011r.). Chciałbym dołożyć sterowanie centralnego zamka z pilota (teraz otwiera się tylko z kluczyka - instalacja fabryczna). Zamierzam kupić takie coś -
CECHY STEROWNIKA:
konfigurowalne wyjścia sterowania centralnym zamkiem (sterowanie + lub -)
ustawiany czas długości impulsu dla obsługi zamka elektrycznego lub pneumatycznego (0,8s lub 3,5s)
dwa wyjścia sterowania kierunkowskazami
funkcja poszukiwania pojazdu
STEROWNIK PASUJE DO KAŻDEGO AUTA Z CENTRALNYM ZAMKIEM
- TAK PNEUMATYCZNYM JAK I ELEKTRYCZNYM
WBUDOWANY INTERFEJS CENTRALNEGO ZAMKA ZBUDOWANY Z UŻYCIEM WYSOKIEJ JAKOŚCI PRZEKAŹNIKÓW UMOŻLIWIA SKONFIGUROWANIE STEROWANIA IMPULSEM: "PLUS", "MASA" JAK I ZMIENNYM "PLUS/MASA"
Wygodnie umieszczona zworka umożliwia ustawienie czasu sterowania 0,8sek. (dla zamków elektrycznych) lub 3,5sek. (dla zamków pneumatycznych)
JEŚLI PODŁĄCZYMY KIERUNKOWSKAZY - ODPOWIEDNIĄ ILOŚCIĄ BŁYSKÓW BĘDĄ SYGNALIZOWAĆ OTWARCIE LUB ZAMKNIĘCIE
Będę bardzo wdzięczny, jeżeli ktoś mi podpowie jak to podłączyć.
Z góry dzięki,
pozdr
Moje auto to Yaris II (2011r.). Chciałbym dołożyć sterowanie centralnego zamka z pilota (teraz otwiera się tylko z kluczyka - instalacja fabryczna). Zamierzam kupić takie coś -
CECHY STEROWNIKA:
konfigurowalne wyjścia sterowania centralnym zamkiem (sterowanie + lub -)
ustawiany czas długości impulsu dla obsługi zamka elektrycznego lub pneumatycznego (0,8s lub 3,5s)
dwa wyjścia sterowania kierunkowskazami
funkcja poszukiwania pojazdu
STEROWNIK PASUJE DO KAŻDEGO AUTA Z CENTRALNYM ZAMKIEM
- TAK PNEUMATYCZNYM JAK I ELEKTRYCZNYM
WBUDOWANY INTERFEJS CENTRALNEGO ZAMKA ZBUDOWANY Z UŻYCIEM WYSOKIEJ JAKOŚCI PRZEKAŹNIKÓW UMOŻLIWIA SKONFIGUROWANIE STEROWANIA IMPULSEM: "PLUS", "MASA" JAK I ZMIENNYM "PLUS/MASA"
Wygodnie umieszczona zworka umożliwia ustawienie czasu sterowania 0,8sek. (dla zamków elektrycznych) lub 3,5sek. (dla zamków pneumatycznych)
JEŚLI PODŁĄCZYMY KIERUNKOWSKAZY - ODPOWIEDNIĄ ILOŚCIĄ BŁYSKÓW BĘDĄ SYGNALIZOWAĆ OTWARCIE LUB ZAMKNIĘCIE
Będę bardzo wdzięczny, jeżeli ktoś mi podpowie jak to podłączyć.
Z góry dzięki,
pozdr