Witam wczoraj kręciłem bączki na parkingu i zaraz po tym chciałem wrzucić wsteczny i co się okazało według mnie wszedł ale kiedy puszczałem sprzęgło usłyszałem lekki zgrzyt i bieg wyskoczył i tak próbowałem kilka razy i dalej to samo udało mi się w końcu wrzucić ten wsteczny ruszyłem do tył i chciałem sprawdzić czy jak przejadę kawałek na 1,2,3 itd czy będzie ok ale dalej to samo muszę z 10 razy wrzucać żeby w końcu zaskoczyło i tak samo mam problem z 2 biegiem jak jadę i chce wrzucić 2 to coś stawia opór i nie wrzucę tej 2 3 wchodzi normalnie 5 tez natomiast 4 wchodzi ze zgrzytem.
Sprzęgło jest dobre więc to odpada, co może być przyczyną takiego zachowania skrzyni?
Kiedyś jak miałem malucha i tez po takich akrobacjach w zimie nie miałem wstecznego i 3 ale to wtedy wystarczyło skręcić tego lizaka co łączył się z lizakiem wychodzącym ze skrzyni.
PS. Dzień wcześniej chodziło wszystko jak w nowym aucie.
po kręciołkach na parkingu coś się zepsuło pytanie co...?
Proszę was o opinie.
Pozdrawiam
GG: 5036437
Sprzęgło jest dobre więc to odpada, co może być przyczyną takiego zachowania skrzyni?
Kiedyś jak miałem malucha i tez po takich akrobacjach w zimie nie miałem wstecznego i 3 ale to wtedy wystarczyło skręcić tego lizaka co łączył się z lizakiem wychodzącym ze skrzyni.
PS. Dzień wcześniej chodziło wszystko jak w nowym aucie.
Proszę was o opinie.
Pozdrawiam
GG: 5036437