logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wzmacniacz Yamaha DSP-A592 - dźwięk na wszystkich wejściach jednocześnie?

SławekNS 08 Cze 2011 10:23 1253 1
REKLAMA
  • #1 9588932
    SławekNS
    Poziom 1  
    witam mam pytanko.co mogło się stać? podłącze np.radio pod wejście tuner i moge słuchać na wszystkich wejściach czy przełącze na cd czy na vcr na każdym gra.wzmacniacz mam DSP-A592 kompa mam podłączonego pod VCR a radio pod tuner i grają 2 rzeczy naraz i jak podłącze coś innego to bedą 3 grały,a wcześniej było tak że jak przełączyłem na tuner to grało tylko radio a jak na vcr to muza z kompa a teraz wszystko naraz.słucham radia i moge przełączać na video na vcr i na każdym gra a jest podłączone pod tuner. z góry dziekuje i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 9590404
    Artur k.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1698
    Uszkodzony selektor wejść.

3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.

3.1.16. (14) Publikowanie wpisów zawierających pytanie/zgłoszenie problemu, na które udzielono już poprawnej odpowiedzi. Przed publikacją wpisu Użytkownik zobowiązany jest do sprawdzenia za pomocą wyszukiwarki Forum, czy dany problem był już poruszany.

3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.
REKLAMA