Witam! Potrzebuje zmienić pena reklamowego ( posiada partycje fat oraz CDFS) w pełni funkcjonalny sprzęt. Partycja cdfs (widziana jako cd-rom) zajmuje wraz z reklamami większość miejsca pena... i nie da się jej usunąć.
chip genius widzi to tak :
Device Name: +[H:](C2931003 Flash Disk USB Device)
PnP Device ID: VID = 0A5C PID = 2150
Serial Number: 00265EAEAE47
Revision: /5.00
Device Type: Standard USB device - USB2.0 Full-Speed (USB1.1)
Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)
Product Vendor: C2931003
Product Model: Flash Disk
Tools on Web: (N/A)
tzn to jest to co widzi jeśli wejdę na partycje cdfs
Czytałem o rożnych programach typu : MPTool-2007103-Fix-Usb-key ,6208e/8208 TOOLS(V1.2.0.6), portfree production, mptTOOL ...
strona http://flashboot.ru tez mi wiele nie pomogla ( no chyba ze nie umiem po niej śmigać...)
jeśli ktoś byłby w stanie mnie poprowadzić to było by super
Proponuję koledze uzupełnić tytuł tematu o rzeczowe informacje, dodatkowo poprawić pisownię (zdanie rozpoczyna duża litera, ortografia , interpunkcja).
Powyższe działanie jest usankcjonowane regulaminem forum, punkt 3.1.13 oraz 3.1.17.
[gsm_virus]
chip genius widzi to tak :
Device Name: +[H:](C2931003 Flash Disk USB Device)
PnP Device ID: VID = 0A5C PID = 2150
Serial Number: 00265EAEAE47
Revision: /5.00
Device Type: Standard USB device - USB2.0 Full-Speed (USB1.1)
Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)
Product Vendor: C2931003
Product Model: Flash Disk
Tools on Web: (N/A)
tzn to jest to co widzi jeśli wejdę na partycje cdfs
Czytałem o rożnych programach typu : MPTool-2007103-Fix-Usb-key ,6208e/8208 TOOLS(V1.2.0.6), portfree production, mptTOOL ...
strona http://flashboot.ru tez mi wiele nie pomogla ( no chyba ze nie umiem po niej śmigać...)
jeśli ktoś byłby w stanie mnie poprowadzić to było by super
Proponuję koledze uzupełnić tytuł tematu o rzeczowe informacje, dodatkowo poprawić pisownię (zdanie rozpoczyna duża litera, ortografia , interpunkcja).
Powyższe działanie jest usankcjonowane regulaminem forum, punkt 3.1.13 oraz 3.1.17.
[gsm_virus]