logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Co sądzicie o pralkach HOOVER np. H100 - ew. co kupić?

crocs 14 Lis 2004 13:49 4019 6
REKLAMA
  • #1 984500
    crocs
    Poziom 16  
    Ocena: 26
    Jestem przed zakupem nowej pralki i mam dylemat, bo nie wiem jaką markę uwzględniać (cena do 1800 zł). Zastanawiam się nad HOOVER-em,
    Candy, Aristonem lub Whirlpoolem.
    Na Forum jest kila tematów dotyczących problemu zakupu, ale są one z zeszlego roku, a od tego czasu coś mogło się pozmieniać.
    Liczę na pomoc. Dzięki
  • REKLAMA
  • #2 986930
    crocs
    Poziom 16  
    Ocena: 26
    Czyżby nikt nie miał nic do powiedzenia?
    Serwisanci tu nie zaglądają?
  • REKLAMA
  • #3 987539
    zayzayer
    Specjalista AGD
    Ocena: 755
    Jakość przeciętna. Części drogie. W sumie nic ciekawego.
  • REKLAMA
  • #4 987758
    kaukaz
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Stawiam na Electroluxa!
  • #5 989995
    spawaczkadr
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Witaj
    Ja pracuje w serwisie agd i miałem styczność z hooverem
    powiem ci tylko tyle że w że pralka jest zbudowana na podzespołach firmy ARDO a jak każdy wie ARDO jest niezaspecjalne.
    wybór należy do ciebie. Ja bym takiej nie kupował, a wczśniejsze wypowiedzi co do elektroluxa, elektrolux wcale nie jest rewelacyjny
    pozddrawiam
  • #6 990518
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #7 990740
    grzesiulek5
    Poziom 22  
    Ocena: 41
    ja co prawda nie pracuję w serwisie agd ale chandluję od paru lat pralkami.Faktycznie nie ma co liczyć że będzię ci pracować 10lat,natomiast z tego co mówią klienci to najlepiej sprawdza się Bosch z seriiWFL.Popytaj może jeszcze o to

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy wyboru pralki do 1800 zł, z uwzględnieniem marek Hoover, Candy, Ariston i Whirlpool. Opinie wskazują na przeciętną jakość pralek Hoover, z droższymi częściami zamiennymi. Pralki Hoover oparte są na podzespołach firmy ARDO, które oceniane są jako niezbyt trwałe. Elektrolux jest wymieniany jako alternatywa, choć również nie bez wad. Ogólnie zauważa się, że współczesne pralki mają ograniczoną żywotność (około 3 lata bez napraw gwarancyjnych), a koszty serwisu pogwarancyjnego są wysokie. Zaleca się wybór sprzętu według indywidualnych preferencji dotyczących wyglądu, wymiarów i zużycia energii. Dodatkowo, polecany jest Bosch z serii WFL jako bardziej niezawodna opcja według opinii klientów i sprzedawców.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA