logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung ML 1640 - czerwona dioda, brak reakcji po napełnieniu tonera

kafalek 16 Cze 2011 22:29 2060 2
REKLAMA
  • #1 9621190
    kafalek
    Poziom 1  
    Witam prosze o nie usowanie mojego posta wiem ze bylo kilka podobnych ale nie znalazlem rozwiazania :/

Mam drukarke Samsung ML 1640 kupilem ja orginalnie z sklepu kilka tygodni temu wyskoczyla mi wiadomosc o wymianie badz regeneracji tonera. Drukowalem dalej oczywiscie zgorszyla sie jakosc wydruku. Az kilka dni temu drukarka przestala wogole drukowac nawet nie bierze kartki do wydruku i zielona dioda zmienila sie na czerwona. Poszedlem do komputerowego napelnili mi toner a dioda nadal czerwona drukarka nie drukuje. Wie moze ktos co trzeba zrobic aby drukarka nadal drukowala? Z góry dziękuje.
  • REKLAMA
  • #2 9621798
    Daro_Olo
    Poziom 19  
    Ocena: 33
    Witam, należy zrobić aktualizację drukarce (procedura jest opisana na elektrodzie). Powodzenia

Dodano po 10 [minuty]:

zobacz tu:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany , ściągnij program, rozpakuj, i postępuj wg instrukcji resetu

Dodano po 9 [minuty]:

przepraszam pośpieszyłem się, oto prawidłowy link:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • #3 9621832
    rys57
    Moderator
    Ocena: 436
    kafalek napisał:
    prosze o nie usowanie mojego posta wiem ze bylo kilka podobnych
    Tej prośby spełnić nie mogę. Gotowych informacji jest już bardzo dużo. Proszę czytać, czytać...
REKLAMA