logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

harman kardon hk6350R wzmak, problem z sterowaniem głośności

frejum 16 Lip 2011 16:42 786 4
REKLAMA
  • #1 9725371
    frejum
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    witam , mam dziwny problem ze sterowaniem z pilota universalnego, może jaśniej kilku pilotów universalnych , a mianowicie , gdy daje na pilocie głośniej to mi się ścisza , a gdy daje minus to się zgłaśnia , przypominam ze testowałem to na 4 różnych pilotach , i zmiany kodów tez , nie pomagają , włącza się normalnie i wyłącza , a głośność jest na odwrót, a na tv jest normalnie ? czy ktoś się spotkał z czymś takim , proszę rady , z góry dzięki

Proszę poprawić pisownię swoich wypowiedzi w tym wątku.

3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    GM
  • REKLAMA
  • #2 9725426
    Sanowiak20
    Poziom 21  
    Ocena: 96
    Sprawdzić na innym pilocie, polecam produkty firmy MAK.
    Ewentualnie jeśli oryginalny pilot jeszcze działa to można zainwestować w uczącego się pilota.
  • REKLAMA
  • #3 9725496
    frejum
    Poziom 10  
    sprawdzałem na pilocie hama , 8in1, supportPlus urc-l-1870 tez 8 urządzeńn w jednym, vivanco ur89 , na wszystkich go odnajduje i to na dóch trzech kodach , ale dalej to samo , nie wiem , nie mam oryginalnego zeby sprawdzić , czy coś może ze wzmacniaczem sie dzieje , głupi sie robie , taka pierdoła a tak wkurza ? nawt dvd nad mi znajduja i obsługują pełne menu, a ko9lega ma taki wzmacniacz hk , lub podobny ? i latasz na tym firmy mac , i jest ok ?
  • REKLAMA
  • #4 9725552
    Sanowiak20
    Poziom 21  
    Ocena: 96
    Myślę ze uczący się pilot rozwiąże problem, wystarczy poprawnie przypisać funkcje z posiadanego pilota.
  • #5 9725618
    frejum
    Poziom 10  
    ok, to już wiem , ale takie piloty kosztują około 100 pln ,jak np; logitech i obsługuje tylko 4 urządzenia , jesteś pewien ze to jest wina pilota ? mam obawy co do tej diagnozy , wyklucza się tu winę sprzętu ? może ktoś inny miał taki problem ? i wie o co chodzi ?
    Moderowany przez Grzegorz Markowski:

3.3. Użytkownik zobowiązany jest niezwłocznie wykonać polecenia moderatora.
    Kosz.
    GM

REKLAMA