Witam, nie zauważyłem tutaj jakiegoś konkretnego wzoru tematu i nie jestem pewien, czy dobrze trafiłem z moją sprawą, dlatego spróbuję krótko opisać swój problem. Otóż mój internet od jakiegoś czasu nie chcę działać normalnie po włączeniu komputera. Gadu gadu i skype oraz np. hamachi włączają się od razu i działają, ale przy otwarciu przeglądarki ta się ładuje w nieskończoność (tak samo "skrót informacji" na gg się ładuje w nieskończoność). Problem czasem znika sam po około 20-30 MINUTACH po włączeniu komputera co jest trochę niedorzeczne lub po zrestartowania połączenia poprzez "Połączenia sieciowe" w panelu sterowania. Skanowałem komputer ostatnio i nic nie wykrył mi antywirus (ESET Smart Security 4). Nie jestem pewien, czy problemem nie może być uszkodzony dysk (17 segmentów mam uszkodzonych :/) i nic z tym nie poradzę. Dodam jeszcze, że na laptopie i innym komputerze stacjonarnym internet działa normalnie (tylko, że na obydwóch jest Vista, a na moim XP Home Edition Service Pack 3).
//Może się ten post wydać chaotyczny - przepraszam, ale jakoś tak zawsze to u mnie wygląda
//Może się ten post wydać chaotyczny - przepraszam, ale jakoś tak zawsze to u mnie wygląda