Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamCytat:Parametry niewiarygodne
Cytat:Również skusili mnie na no limits, konsultantka stwierdziła, że aktywują mi 10Mb
mrdiakon napisał:No to masz problem, że nie masz LLU. Możesz więc liczyć na zaledwie 20 Mb/s (zamiast na np. 22 Mb/s). Choć nie zdziw się jeśli będzie mniej, bywają różne przypadki i router może mieć znaczenie (w tym np. widząc sytuację gorzej niż jest naprawdę może wynegocjować mniej niż powinien). Stabilność to inna sprawa.A jeżeli chodzi o odległość od centrali, to rzeczywiście jest dość blisko, jakieś 200-300m.
krzych66 napisał:Przy Netii No Limits (LLU lub CU) to już nie takie proste, bo tam nie ma maxa, w teorii to 24 Mb/s, a w praktyce nie widziałem więcej niż 23 Mb/s (no ale mało kto mieszkający 10 m od centrali wkleja parametry).Przy takim tłumieniu możesz mieć max prędkość w ofercie.
Cytat:Przy Netii No Limits (LLU lub CU) to już nie takie proste, bo tam nie ma maxa, w teorii to 24 Mb/s, a w praktyce nie widziałem więcej niż 23 Mb/s (no ale mało kto mieszkający 10 m od centrali wkleja parametry).