Witam
Mam wielki problem wczoraj dostalem zamówiona nowa jednostke centralna o nastepujacych parametrach
Procesor
INTEL PENTIUM DUAL CORE E5700
z taktowaniami 2 x 3.0 GHz 2MB Cache FSB 800MHZ technologia 45nm - wersja BOX
z oryginalnym chłodzeniem Intela
płytą główną MSI G41M-P26
zasilacz 420W silent 12CM FAN PFC/EMI
Karta Graficzna Intel GMA X4500, Microsoft® DirectX® 10,
wielkość pamięci współdzielonej 1GB
Wszystko ładnie pięknie zaczynam instalowac na dysk twardy Windowsa XP po czym instaluje wszelkiego rodzaju sterowniki ktore dostałem na 1 płytce DVD zainstalowalem wszystko co tam bylo wiec nie ma tu możliwości ominięcia czego kolwiek poniewaz robilem to 3 krotnie + 3 krtonie format i ciagle mam następujące problemy nie wiem jak je moge rozwiazac :
Przy logownaiu juz do windowsa jako 1 na pulpicie wyskakuje mi komunikat
"Controller Not Found Error"
No SiL Controller was found in the sytem
Obraz na monitorze mam rozmazany w polowie monitora z gory na doł lecz sterowniki wszytkie sa zainstlaowane
Ciagle crashuje sie gg i firefox z bledami a jak je zamykam komputer mi sie samoczynnie resetuje jesli crasha mi nie wyskoczy to komputer ciagle chodzi
Na starej jednostce predkosc pobierania mialem od 700-900 kb/s a na tym co teraz posiadam spadla ona do 100-150 kb/s z netem to nie ma nic wspolnego poniewaz dzownilem do fimy i u nich wszystko wporzadku
Mam wielki problem wczoraj dostalem zamówiona nowa jednostke centralna o nastepujacych parametrach
Procesor
INTEL PENTIUM DUAL CORE E5700
z taktowaniami 2 x 3.0 GHz 2MB Cache FSB 800MHZ technologia 45nm - wersja BOX
z oryginalnym chłodzeniem Intela
płytą główną MSI G41M-P26
zasilacz 420W silent 12CM FAN PFC/EMI
Karta Graficzna Intel GMA X4500, Microsoft® DirectX® 10,
wielkość pamięci współdzielonej 1GB
Wszystko ładnie pięknie zaczynam instalowac na dysk twardy Windowsa XP po czym instaluje wszelkiego rodzaju sterowniki ktore dostałem na 1 płytce DVD zainstalowalem wszystko co tam bylo wiec nie ma tu możliwości ominięcia czego kolwiek poniewaz robilem to 3 krotnie + 3 krtonie format i ciagle mam następujące problemy nie wiem jak je moge rozwiazac :
Przy logownaiu juz do windowsa jako 1 na pulpicie wyskakuje mi komunikat
"Controller Not Found Error"
No SiL Controller was found in the sytem
Obraz na monitorze mam rozmazany w polowie monitora z gory na doł lecz sterowniki wszytkie sa zainstlaowane
Ciagle crashuje sie gg i firefox z bledami a jak je zamykam komputer mi sie samoczynnie resetuje jesli crasha mi nie wyskoczy to komputer ciagle chodzi
Na starej jednostce predkosc pobierania mialem od 700-900 kb/s a na tym co teraz posiadam spadla ona do 100-150 kb/s z netem to nie ma nic wspolnego poniewaz dzownilem do fimy i u nich wszystko wporzadku