witam
czy ktoś wie co się stało z dvhk?
przez jakiś czas były jakieś problemy będące "pod kontrolą"
czy ktoś wie co się stało z dvhk?
przez jakiś czas były jakieś problemy będące "pod kontrolą"
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamlextor1 napisał:Nie wiemy czy uda nam sie odzyskać dane."we are not sure if we can restore the data"
a może mi ktoś to przetłumaczyć dla zwykłego usera;)
pewnie i tak mają administratorzy swoją kopie na swoich dyskach, tak więc nie powinno być jakiś problemów, kwestia czasu?
wikara23 napisał:To było do przewidzenia ze tak sie stanie ,było duże cwaniakowanie modów tych całych pikereli,kartacze,itp co to nie oni jak by rozumy pojedli i mają,i bardzo dobrze powinni w ogóle nie wstanąć.
op_pl napisał:
..osobiście było to dla mnie najlepsze forum polskojęzyczne w tej kategorii i niezmiernie ubolewam nad tym faktem. życząc szybkiego 'wstania', idę na jakieś badziewia poszukać czegoś na wieczorny seans...
bmserwis napisał:Takiego steku bzdur jeszcze nie słyszałem kolego Neronmj, podaj źródło swoich informacji (wiarygodne) albo przestań pisać głupoty!
YAD31 napisał:( chodzi tutaj o dział motoryzacyjny w moim przypadku i problem z samochodem dodge viper ) a ktoś notorycznie z perfidnością usuwa posty bez podania logicznej przyczyny, zasłaniając się tylko jakimiś punktami regulaminu które mają się nijak do mojego wątku i jego formy?
szprot5 napisał:Wszyscy ci , co są od ładnych paru lat na DVHK , powinni mnie kojarzyć , byłem tam jakiś czas temu jednym z ...........