logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Stroboskop z portalu aukcyjnego - przestaje błyskać po kilku sekundach

galica7 11 Wrz 2011 21:07 2104 5
REKLAMA
  • #1 9917524
    galica7
    Poziom 26  
    Ocena: 68
    Witam.
    Zakupiłem kilka miesięcy temu najtańszy palnikowy stroboskop na znanym portalu aukcyjnym na A.
    Problem polega na tym, że stroboskop nie błyska. Zdarzyło się to kiedyś wymieniłem przewody dochodzące do palnika pomogło.
    Problem się powtórzył, więc wymieniłem palnik. Podziałało może z tydzień. Potem przez dłuższy okres czasu był nie używany.
    Problem kolejny raz się powtórzył. Po włączeniu stroboskop miga około 3 sekund, potem palnik nie daje oznak życia.
    W środku jest taka jakby żarówka ona zaś mruga.
    Czym to może być spowodowane?
    Mogę dorzucić jakieś foto jeżeli by to pomogło. :cry:
  • REKLAMA
  • #2 9917666
    fuutro
    Poziom 43  
    Ocena: 837
    Fajnie by było, gdybyś dał wszystko co może być pomocne. Ten cały stroboskop to jak mruga? Chaotycznie czy równomiernie?
  • REKLAMA
  • #3 9917724
    LuckyDj
    Poziom 33  
    Ocena: 192
    A jak te przewody wymieniałeś to nie pomyliły Ci się czasem? Np PLUS i MINUS?
  • REKLAMA
  • #4 9917779
    galica7
    Poziom 26  
    fuutro napisał:
    Fajnie by było, gdybyś dał wszystko co może być pomocne. Ten cały stroboskop to jak mruga? Chaotycznie czy równomiernie?
    tylko co może być pomocne.Stroboskop mruga równomiernie o ile da sie to stwierdzić ponieważ mrgua jakieś 2-3sekndy
  • REKLAMA
  • #5 9917784
    fuutro
    Poziom 43  
    Ocena: 837
    Daj zdjęcie elektroniki.
  • #6 9917793
    galica7
    Poziom 26  
    LuckyDj napisał:
    A jak te przewody wymieniałeś to nie pomyliły Ci się czasem? Np PLUS i MINUS?
    jest podłączone tak jak było oryginalnie

Dodano po 53 [sekundy]:

fuutro napisał:
    Daj zdjęcie elektroniki.
    Stroboskop z portalu aukcyjnego - przestaje błyskać po kilku sekundach to nie moje zdjecie ale to ten sam stroboskop
REKLAMA