logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gadu-gadu 7.7.0 - błąd logowania, raport o błędach po wpisaniu hasła

blazeypolska13 19 Paź 2011 20:36 1794 1
REKLAMA
  • #1 10044674
    blazeypolska13
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Help! Zależy mi na w miarę szybkiej odpowiedzi. Od dawna mam gg w wersji starej - 7.7.0 (nie chcę instalować nowego, i chce zachować numer). GG odpala mi się zawsze przy starcie systemu i ustawia status na zw. Ostatnio jednak był status niedostępny i wyskakuje monit o hasło do serwera (?). Po wpisaniu hasła, poprawnego zresztą, pokazuje raport o błędach z dłuuugim opisem. Potem bez względu na to co klikam, program jest zamykany. Może się ktoś orientuje co z tym zrobić? Wyobraźcie sobie: w ten sam dzień dałem koleżance numer, żeby do mnie napisała, a tu takie coś.. :| Dodam jeszcze że próbowałem GG Server Changerem i nic.
  • REKLAMA
  • #2 10044755
    bestboy21
    Poziom 40  
    Ocena: 781
    Sprawdź inną wersją GG / alternatywny komunikator który korzysta z sieci GG - kto ci każe numer zmieniać ? instalacja innego komunikatora nie jest tożsama ze zmianą numeru.
    Cytat:

Potem bez względu na to co klikam, program jest zamykany

Wskazuje na problem z komputerem - OS-em, GG, czy wirusami... a nie samym serwerem.

Cytat:
    pokazuje raport o błędach z dłuuugim opisem

Trzeba go było dać do oceny , bo tak to jedyne co można stwierdzić to to że prawie na pewno to nie wina serwera tylko komputera więc nie wiem w czym mial pomóc server changer.

Poza tym czy wiesz o problemie tzw. "długich numerów" ?, na starych wersjach gg (7.7.0 też ten problem dotyka) chyba pojawia się jakaś informacja o tym ale nie pamiętam jak to z tym było wiem że pogadać się nie da z osobami które mają numer większy od 17mln.

Cytat:
    Wyobraźcie sobie: w ten sam dzień dałem koleżance numer, żeby do mnie napisała, a tu takie coś..
    Łączymy się z Tobą w bólu, kocha to poczeka ;) nie poczeka to niech spada.

Trzeba było inny komunikator instalować skoro taka pilna sprawa, twojemu numerowi nic się nie stanie spokojna twoja rozczochrana :D :wink:
REKLAMA