logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić pralkę lub lodówkę HAIER? Opinie użytkowników

ropaw7 06 Gru 2004 15:24 44349 7
REKLAMA
  • #1 1040732
    ropaw7
    Poziom 10  
    Ocena: 14
    Pralki i lodówki - rodem z Chin co sądzicie o tych produktach czy warto kupić np. pralkę?

Moderowany przez skryn:

Przeniosłem z AGD.
    Wpis dokonano 16.04.2007 16:46

• REKLAMA
  • #2 1041350
    reperator
    Poziom 18  
    Ocena: 92
    Jestem serwisantem tego sprzetu: TANIA, MAŁO ENERGOSZCZĘDNA, NIEŻLE WYKONANA.
  • REKLAMA
  • #3 1041399
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #4 1045072
    sid31
    Poziom 11  
    Ocena: 54
    widziałm lodówki, trochę badziewie ale agregat electroluxa, taki sam jak w liebherze które są uważane za mercedesy wśród lodówek. aż się zdziwiłem. to nowość więc na za wiele sprawdzonych użytkowników nie licz.
  • REKLAMA
  • #5 3792115
    amireczek
    Poziom 16  
    Ocena: 22
    Witam
    Chciałem trochę odświeżyć temat, ostatnio spotkałem sie ze zmywarką firmy Haier DW9AFM co mnie może nie zafascynowało ale miło zaskoczyło to cena (promocja) 777zł ale moje pytanie brzmi - CZY TO WARTO KUPIć.
    Po paru latach użytkowania i pewnie naprawiania proszę o opinie przede wszystkim serwisantów ale też oczywiście użytkowników.
  • #6 3796745
    amireczek
    Poziom 16  
    Ocena: 22
    Czy nie ma żadnego serwisanta ani użytkownika sprzętu Haier???
  • #7 3802238
    polkos
    Poziom 18  
    Ocena: 10
    Z pewną dozą nieśmiałości pierwszy produkt Haiera sprzedałem chyba z trzy lata temu ( była to pralka), wykonaniem nie wzbudzała absolutnie nawet w minimalnym stopniu zaufania (pokrętło wyglądało jak przyczepione na gumce, "klamka" drzwiczek z gorszego materiału niż długopisy jednorazowe) ale po tych trzech latach sprzedaży produktów Haiera( może nie w znacznej ilości ale zawsze) trzeba stwierdzic , że jeżeli nie przeszkadza wygląd a brakuje gotówki na coś o klasę wyżej to nie będzie to najgorszy wybór. Cociaż z tych tańszych marek polecam raczej BEKO. Pozdrawiam
  • #8 4661671
    Kamil 929
    Poziom 2  
    Ocena: 6
    Najgorsza wdą tej zmywarki jest to że pękają wężyki od elektro zaworu.Ale to no problem polozysz zmywarke na plecy zeby wysuszyc aqua stop, wymienic węzyk i basta.
    Amen

Podsumowanie tematu

✨ Pralki i lodówki marki Haier są oceniane jako tanie i przeciętnie energooszczędne, z umiarkowaną jakością wykonania. Serwisanci wskazują na niską awaryjność, choć materiały użyte w niektórych elementach, takich jak pokrętła czy klamki, budzą wątpliwości co do trwałości. Lodówki Haier wyposażone są w agregaty Electrolux, co jest pozytywnym aspektem, jednak brak jest długoterminowych opinii użytkowników. Zmywarka Haier DW9AFM jest dostępna w atrakcyjnej cenie, ale użytkownicy zgłaszają problemy z pękającymi wężykami od elektrozaworu, które można samodzielnie wymienić. Ogólnie Haier może być wyborem budżetowym, ale dla lepszej jakości polecane są marki takie jak Beko.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA