logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić pralkę lub lodówkę HAIER? Opinie użytkowników

ropaw7 06 Gru 2004 15:24 44877 7
  • #1 1040732
    ropaw7
    Poziom 10  
    Ocena: 14
    Pralki i lodówki - rodem z Chin co sądzicie o tych produktach czy warto kupić np. pralkę?

Moderowany przez skryn:

Przeniosłem z AGD.
    Wpis dokonano 16.04.2007 16:46

• #2 1041350
    reperator
    Poziom 18  
    Ocena: 92
    Jestem serwisantem tego sprzetu: TANIA, MAŁO ENERGOSZCZĘDNA, NIEŻLE WYKONANA.
  • #3 1041399
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #4 1045072
    sid31
    Poziom 11  
    Ocena: 54
    widziałm lodówki, trochę badziewie ale agregat electroluxa, taki sam jak w liebherze które są uważane za mercedesy wśród lodówek. aż się zdziwiłem. to nowość więc na za wiele sprawdzonych użytkowników nie licz.
  • #5 3792115
    amireczek
    Poziom 16  
    Ocena: 22
    Witam
    Chciałem trochę odświeżyć temat, ostatnio spotkałem sie ze zmywarką firmy Haier DW9AFM co mnie może nie zafascynowało ale miło zaskoczyło to cena (promocja) 777zł ale moje pytanie brzmi - CZY TO WARTO KUPIć.
    Po paru latach użytkowania i pewnie naprawiania proszę o opinie przede wszystkim serwisantów ale też oczywiście użytkowników.
  • #6 3796745
    amireczek
    Poziom 16  
    Ocena: 22
    Czy nie ma żadnego serwisanta ani użytkownika sprzętu Haier???
  • #7 3802238
    polkos
    Poziom 18  
    Ocena: 10
    Z pewną dozą nieśmiałości pierwszy produkt Haiera sprzedałem chyba z trzy lata temu ( była to pralka), wykonaniem nie wzbudzała absolutnie nawet w minimalnym stopniu zaufania (pokrętło wyglądało jak przyczepione na gumce, "klamka" drzwiczek z gorszego materiału niż długopisy jednorazowe) ale po tych trzech latach sprzedaży produktów Haiera( może nie w znacznej ilości ale zawsze) trzeba stwierdzic , że jeżeli nie przeszkadza wygląd a brakuje gotówki na coś o klasę wyżej to nie będzie to najgorszy wybór. Cociaż z tych tańszych marek polecam raczej BEKO. Pozdrawiam
  • #8 4661671
    Kamil 929
    Poziom 2  
    Ocena: 6
    Najgorsza wdą tej zmywarki jest to że pękają wężyki od elektro zaworu.Ale to no problem polozysz zmywarke na plecy zeby wysuszyc aqua stop, wymienic węzyk i basta.
    Amen

Podsumowanie tematu

✨ Pralki i lodówki marki Haier są oceniane jako tanie i przeciętnie energooszczędne, z umiarkowaną jakością wykonania. Serwisanci wskazują na niską awaryjność, choć materiały użyte w niektórych elementach, takich jak pokrętła czy klamki, budzą wątpliwości co do trwałości. Lodówki Haier wyposażone są w agregaty Electrolux, co jest pozytywnym aspektem, jednak brak jest długoterminowych opinii użytkowników. Zmywarka Haier DW9AFM jest dostępna w atrakcyjnej cenie, ale użytkownicy zgłaszają problemy z pękającymi wężykami od elektrozaworu, które można samodzielnie wymienić. Ogólnie Haier może być wyborem budżetowym, ale dla lepszej jakości polecane są marki takie jak Beko.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA