Witam
Monitor Led z tunerem TV Vs Telewizor Led .
Ciekawa batalia czym to się różni co lepsze ??
Mam dylemat
Już kiedyś szukałem telewizora led od 22 '' do 26 '' .
Został mi polecony taki model Samsung FX2490HD.
http://allegro.pl/okazja-monitor-samsung-fx2490hd-nowy-i1939906560.html
Cena ok 1200 zł
Co mi sie w nim podoba najbardziej ze przez Usb otwiera wszystko co dusza zapragnie .
Od avi po mkv z dekoderami dźwięku AC3 dolby digital itd .
Wiec czy to rip z Ble-ray czy oryginalny film HD .
Bo dobrze rozumuje ze takie pliki to dla niego żaden problem? (tytuły przypadkowe)
- Śmiertelna.Gorączka / Cabin.Fever*2002.LektorPL.AC3.480p.BRRip.XviD
- Ja, Robot / I, Robot*2004.Lektor.PL.AC3.720p.BRRip.XviD
-Season of the Witch - Polowanie na czarownice *2011*[BluRay][1080p][Lektor i Napisy]
- Return of the Jedi (1983) [BluRay.1080p.x264] [Dual Audio] [Lektor, Dubbing i Napisy]
- Krzyżowy.ogień.2011.Lektor.PL.DVDRiP.XviD
Teraz druga propozycja :
Telewizor Led LC22LE430E z tego co się orientuje Sharp robi również bardzo dobre telewizory z bardzo dobrym obrazem i parametrami. Otwiera również przez Usb Divx HD.
Ma podłaczenie pod PC. Full HD .
http://www.sharp.pl/cps/rde/xchg/pl/hs.xsl/-/...egoly_produktu.htm?product=LC22LE430E&cat=111
Cena 849 zł teraz w media markt
Wiec gdzie jest szkopuł.
Jakie ma plusy Monitor a jakie Tv led.
Zależy mi na bardzo ładnym obrazie i kontraście , żywych kolorach i na możliwie jak najwięcej formatów otwierania filmów przez USB. Nie oglądam telewizji programowej wole obejrzeć dobry film bez reklam i w dobrej jakości .
Co potrzebuje :
rozmiar 22 '' - 26''
Usb - jak najwięcej formatów dźwięku i obrazu . ( czy w takich telewizorach , monitorach jest możliwość jakiś aktualizacji kodeków na jakiś czas rok . dwa )
Obraz : Full HD ( co to jest czym sie to różni : Standard HD ready 1080p / HD TV 1080p w danych technicznych sharpa przy tym jest haczyk Standart Hd ready 1080p a przy HD TV 1080p niema )
kolory : Zależy mi na bardzo ładnym obrazie i kontraście , żywych kolorach i na możliwie jak najwięcej formatów otwierania filmów przez USB. Nie oglądam telewizji programowej wole obejrzeć dobry film bez reklam i w dobrej jakości
Z góry dzięki za odpowiedzi i czekam na ciekawa dyskusje . Jak najwięcej postów ubarwią temat i dadzą obiektywne spojrzenie na różnice miedzy Monitorem Led a TV Led .
Monitor Led z tunerem TV Vs Telewizor Led .
Ciekawa batalia czym to się różni co lepsze ??
Mam dylemat
Już kiedyś szukałem telewizora led od 22 '' do 26 '' .
Został mi polecony taki model Samsung FX2490HD.
http://allegro.pl/okazja-monitor-samsung-fx2490hd-nowy-i1939906560.html
Cena ok 1200 zł
Co mi sie w nim podoba najbardziej ze przez Usb otwiera wszystko co dusza zapragnie .
Od avi po mkv z dekoderami dźwięku AC3 dolby digital itd .
Wiec czy to rip z Ble-ray czy oryginalny film HD .
Bo dobrze rozumuje ze takie pliki to dla niego żaden problem? (tytuły przypadkowe)
- Śmiertelna.Gorączka / Cabin.Fever*2002.LektorPL.AC3.480p.BRRip.XviD
- Ja, Robot / I, Robot*2004.Lektor.PL.AC3.720p.BRRip.XviD
-Season of the Witch - Polowanie na czarownice *2011*[BluRay][1080p][Lektor i Napisy]
- Return of the Jedi (1983) [BluRay.1080p.x264] [Dual Audio] [Lektor, Dubbing i Napisy]
- Krzyżowy.ogień.2011.Lektor.PL.DVDRiP.XviD
Teraz druga propozycja :
Telewizor Led LC22LE430E z tego co się orientuje Sharp robi również bardzo dobre telewizory z bardzo dobrym obrazem i parametrami. Otwiera również przez Usb Divx HD.
Ma podłaczenie pod PC. Full HD .
http://www.sharp.pl/cps/rde/xchg/pl/hs.xsl/-/...egoly_produktu.htm?product=LC22LE430E&cat=111
Cena 849 zł teraz w media markt
Wiec gdzie jest szkopuł.
Jakie ma plusy Monitor a jakie Tv led.
Zależy mi na bardzo ładnym obrazie i kontraście , żywych kolorach i na możliwie jak najwięcej formatów otwierania filmów przez USB. Nie oglądam telewizji programowej wole obejrzeć dobry film bez reklam i w dobrej jakości .
Co potrzebuje :
rozmiar 22 '' - 26''
Usb - jak najwięcej formatów dźwięku i obrazu . ( czy w takich telewizorach , monitorach jest możliwość jakiś aktualizacji kodeków na jakiś czas rok . dwa )
Obraz : Full HD ( co to jest czym sie to różni : Standard HD ready 1080p / HD TV 1080p w danych technicznych sharpa przy tym jest haczyk Standart Hd ready 1080p a przy HD TV 1080p niema )
kolory : Zależy mi na bardzo ładnym obrazie i kontraście , żywych kolorach i na możliwie jak najwięcej formatów otwierania filmów przez USB. Nie oglądam telewizji programowej wole obejrzeć dobry film bez reklam i w dobrej jakości
Z góry dzięki za odpowiedzi i czekam na ciekawa dyskusje . Jak najwięcej postów ubarwią temat i dadzą obiektywne spojrzenie na różnice miedzy Monitorem Led a TV Led .