logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 5130c-2 i czy wgranie nowego softu ściągnie simlock??

meedy 12 Gru 2011 12:07 1041 13
REKLAMA
  • #1 10250121
    meedy
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Witam ;) posiadam nokie 5130c-2 z simlock'iem orange. Z tego co sie orientuje to trzeba duzo płacić za ściągniecie blokady i to się nie bardzo teraz kalkuluje z cena tego telefonu. Wiec moje pytanie brzmi. Czy wgranie nowego softu lub wgrywania patchy ściągnie simlock???
  • REKLAMA
  • #3 10250156
    rekordgsm
    Poziom 31  
    Ocena: 112
    Czy myślisz że jesteś mądrzejszy od jajka ?? Gdyby taka możliwość była to ściągnięcie simlocka nie kosztowałoby takich pieniędzy jakie kosztuje, odpowiedź oczywiście brzmi, nie ma możliwości zdjęcia za free.
  • #4 10250161
    meedy
    Poziom 10  
    Tak myslalem. A jest jakis sposób na pozbycie się simlocka oprócz komisu?
  • REKLAMA
  • #8 10250191
    meedy
    Poziom 10  
    Szkoda. Tel lezy nie używany już od ponad roku no i liczyłem że coś się zmieni co do tego simlocka no ale nic. Szkoda teraz wydawać kasy praktycznie wartosciowością tego telefonu
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #12 10250209
    meedy
    Poziom 10  
    Też o tym pomyślałem ;) To popatrze w Rzeszowie w innych komisach?

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik posiadający telefon Nokia 5130c-2 z simlockiem od Orange pyta, czy wgranie nowego oprogramowania lub patchy pozwoli na zdjęcie blokady. Odpowiedzi wskazują, że wgranie nowego softu nie usunie simlocka, a jego zdjęcie wiąże się z kosztami, które mogą wynosić od 30 do 100 zł w zależności od lokalizacji. Użytkownicy sugerują, że jedynym sposobem na usunięcie simlocka jest użycie specjalnego boxa, co wymaga dodatkowych inwestycji.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA