witam po długiej nieobecności ale cały czas walczyłam z serwisem , potem przez federację konsumentów i dziś wreszcie dostałam odpowiedz że nie wymienią mi lodówki, a było to tak że serwis przyjechał porościnał cały tył lodówki napełnił czymś tam i lodówka się wlącza teraz , chociaż nie wiem czy nie powtórzy się to znowu, ale hałas pozostał ale jeszcze gorszy , ale co najlepsze w piśmie tym otrzymałam cytuję"szanowny panie po sprawdzeniu pańskiego urządzenia autoryzowany serwis z Poznania stwierdził , że pańskie CDP 7450 HCA pracuje prawidłowo.Dokonał on pomiaru natężenia głośności pańskiej CDP 7450HCA, który według jego informacji nie przekroczył 39 dB.Chciałbym zauważyć , że głośność chłodziarko zamrażalki może dochodzić nawet do 40 dB , co jest zapisane na etykiecie energetycznej urządzenia.Po przeanalizowaniu wszystkich informacji.Beko Polska S.A uznaje że Pana urządzenie jest sprawne.Z tego też powodu Beko POlska S.A nie może przychylić się do pana prośby o wymianę urządzenia na nowy"no i koniec cytatu a co najlepsze że nikt nie badał ani w mojej ani męża obecności żadnego pomiaru , sama nie wiem co mam zrobić ??czy wynika z tego że mam wadliwą lodówkę ?nie wiem czy mam ciągnąć tę sprawę dalej,napewno skończyłoby się na sądzie konsumenckim , a ja już jestem zmęczona tym wszystkim ,boję się tylko że znowu coś się wydarzy z tą lodówką i co wtedy?najgorsze to że znowu się włączyła lodówka i dostajemy z mężem apopleksji,a dzwięki to szczelanie , bulgocenie,warczenie, pomrukiwanie,rozpędzanie się jakby jakiś "komarek"jechał w kuchni .Serwis w karcie gwarancyjnej napisał że cytuję"napełnienie czynnikem R600a+wymiana odwadniacza"a hałas pozostał cały czas .Lodówka "cudownie"pracuje gdzieś tak ok.15 sekund tak jak chodzi wiele innych a potem zaczyna się znowu koncert.Poradzcie co mam robić .Czy mam dać sobie spokój??Ludzie czy znacie kogoś kto ma lodówkę BEKO ??Jestem ciekawa jak chodzi u innych.Chcę wiedzieć czy moja jest normą czy wyjątkiem,bo naprawde nie wiem co mam robić .Jak mam się urzerać z producentem to mi ię już odechciewa wszystkiego , wolałabym lodówkę sprzedać ze stratą i kupić nową , oczywiście przetestowaną.Pozdrawiam
Nie używaj w tytule dużych liter - REGULAMIN.[h]
Nie używaj w tytule dużych liter - REGULAMIN.[h]