logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Fiat Panda 1.1 - Centralny zamek tylnej klapy nie działa po montażu

miedza 17 Gru 2011 20:51 762 2
REKLAMA
  • #1 10272175
    miedza
    Poziom 1  
    Witam!
    od niedawna posiadam Fiata Panda 1,1 który wcześniej był VAN-em założyłem centralny plus zamek tylnej klapy plus klamkę elekrtyczną
    Niestety całą instalacje tylnych drzwi i klapy dokładałem wyprutą z innej pandy
    Drzwi działają a klapa nie chodzi o sterowanie bo siłownik chodzi
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 10272211
    pawel-jwe
    Poziom 30  
    Ocena: 272
    miedza napisał:
    Drzwi działają a klapa nie chodzi o sterowanie bo siłownik chodzi

Daj znaki interpunkcyjne bo na pierwszy rzut oka ciężko się połapać o co chodzi ;)

Co do problemu, czy jesteś pewny że instalacja idąca do siłownika klapy z tyłu jest kompletna, tzn. czy połączenie fizyczne miedzy sterownikiem, a siłownikiem jest ok?
    Z praktyki wiem że producenci w takich wersjach (np. ciężarowych) lubią dawać ubytki w wiązkach.
  • #3 10272251
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6156

Na forum obowiązuje REGULAMIN i "przyklejone" do niego pytania wraz komentarzami.
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

+ REGULAMIN -->
    Pkt 3.1.13. (10.9) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA.
    Początek zdania? Zaczynamy wielką literą.
    Poza tym, o ile się nie mylę, to w polskiej pisowni stosujemy znaki przestankowe takie jak kropka, przecinek.
    Nazwy własne też piszemy z wielkiej litery np. Polsat, Philips itd.

+ REGULAMIN -->
    Pkt 3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
REKLAMA