logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

głośniki Logitech Z-5500 - nie działa panel sterujący

jankrystian 18 Gru 2011 13:23 1576 2
REKLAMA
  • #1 10274357
    jankrystian
    Poziom 1  
    Witam,
    w Sierpniu 2010 r. kupiłem zestaw głośników komputerowych Logitech Z-5500 niestety po 2 miesiącach działania najpierw wyłączyły się całkowicie na kilka minut, potem kilka godzin a na koniec już się nie włączyły. Wysłałem je więc do gwarancji. 2 miesiące po tym jak przyszły znowu nagle przestały działać tylko teraz jak za pierwszym razem się wyłączyły tak już się nie włączyły.
    :cry:
    Kupiłem nowy panel sterujący podłączyłem ale nadal nie działało :?:. Nowy panel sterujący miał inny numer PID niż stary panel. Mój ojciec zaniósł subwoofer razem z kupionym panelem sterującym do elektronika który naprawia sprzęt RTV. Okazało się że subwoofer jest sprawny.

Czy numery PID: panelu sterującego i subwoofera muszą się zgadzać?
    Czy nowy panel sterowania jest sprawny?
    Co jest zepsute i czy można to naprawić?
    Co mam robić? :?:

PRZEDE WSZYSTKIM - NIE KRZYCZ.
    3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    (dj-MatyAS)
  • REKLAMA
  • #2 10292522
    ja_radek
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    pidy nie muszą się zgadzać. stawiam na uszkodzenie płytki z elektroniką w subie; ew samo gniazdo czy gdzieś zimne luty. jak sprawdzałeś tego suba?
  • #3 10294176
    Krzysztof L.
    Poziom 34  
    Ocena: 153
    jankrystian napisał:

Co mam robić?

Należy oddać kompletny sprzęt do naprawy, razem z tym całym panelem sterującym.
REKLAMA