Witam,
w Sierpniu 2010 r. kupiłem zestaw głośników komputerowych Logitech Z-5500 niestety po 2 miesiącach działania najpierw wyłączyły się całkowicie na kilka minut, potem kilka godzin a na koniec już się nie włączyły. Wysłałem je więc do gwarancji. 2 miesiące po tym jak przyszły znowu nagle przestały działać tylko teraz jak za pierwszym razem się wyłączyły tak już się nie włączyły.
Kupiłem nowy panel sterujący podłączyłem ale nadal nie działało
. Nowy panel sterujący miał inny numer PID niż stary panel. Mój ojciec zaniósł subwoofer razem z kupionym panelem sterującym do elektronika który naprawia sprzęt RTV. Okazało się że subwoofer jest sprawny.
Czy numery PID: panelu sterującego i subwoofera muszą się zgadzać?
Czy nowy panel sterowania jest sprawny?
Co jest zepsute i czy można to naprawić?
Co mam robić?
PRZEDE WSZYSTKIM - NIE KRZYCZ.
3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
(dj-MatyAS)
w Sierpniu 2010 r. kupiłem zestaw głośników komputerowych Logitech Z-5500 niestety po 2 miesiącach działania najpierw wyłączyły się całkowicie na kilka minut, potem kilka godzin a na koniec już się nie włączyły. Wysłałem je więc do gwarancji. 2 miesiące po tym jak przyszły znowu nagle przestały działać tylko teraz jak za pierwszym razem się wyłączyły tak już się nie włączyły.
Kupiłem nowy panel sterujący podłączyłem ale nadal nie działało
Czy numery PID: panelu sterującego i subwoofera muszą się zgadzać?
Czy nowy panel sterowania jest sprawny?
Co jest zepsute i czy można to naprawić?
Co mam robić?
PRZEDE WSZYSTKIM - NIE KRZYCZ.
3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
(dj-MatyAS)