Polecam programa XPCSpy. Sam go uzywam i jestem zadowolony. Zapisuje wszystkie akcje klawiatury, odpalane programy, strony, robi co jakis czas tzw. "Print Screena" i mozesz zalozyc na niego haslo wiec nikt obcy go nie uruchomi. Uruchamia sie w tle przy starcie systemu.
Ja używam programu Perfect Keylogger i jestem bardzo zadowolony. Oprucz logowania klawiatury potrafi również logować odwiedzane strony WWW, rozmowy na chacie, a także może robić screenshoty. Wszystkie logi może automatycznie przesyłać na dowolny adres mailowy.
POLECAM !!!
kotletCzyżbyś chciał poznać hasło wprowadzane przez kogoś innego? Znam taki program lecz nie podam, bo to nieetyczne.Nie po to ktoś ma hasło aby grzebać w jego plikach.mon
cytat z pewnej strony
"keylogger
/ keylogger /
Program z rodziny koni trojańskich, służący do przechwytywania i zapisywania w pliku znaków wpisywanych przez użytkownika za pośrednictwem klawiatury.
W połączeniu z innym programem typu backdoor (działającym w oparciu o model klient-serwer) pozwala uzyskiwać hasła oraz inne istotne informacje o użytkowniku komputera. "
✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania programu działającego w tle, który zapisuje znaki wprowadzane z klawiatury do pliku tekstowego. Wskazano, że takie oprogramowanie to keylogger, które może być nielegalne i używane na własną odpowiedzialność. Polecono kilka programów spełniających te funkcje, m.in. XPCSpy, Perfect Keylogger oraz AppsTraka. Programy te oprócz rejestrowania klawiszy mogą także zapisywać uruchamiane aplikacje, odwiedzane strony internetowe, rozmowy na czacie oraz wykonywać zrzuty ekranu. Niektóre z nich działają niewidocznie i umożliwiają zabezpieczenie hasłem. Podkreślono również kwestie etyczne i prawne związane z używaniem keyloggerów. Wygenerowane przez model językowy.