Witam,
Jestem od niedawna posiadaczem tego cudu techniki podanego w temacie. Najpierw miłe słowo, kupiłem go eksperymentalnie i jak na zabawkę za 100zł naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył, idealnie nadaje się do oświetlania sufitów. Tylko, że posiada on 4 wzory które wyświetla, wszystko byłoby ok tylko, że są okropnie denerwujące (jakieś uśmiechnięte buźki
) chciałbym po prostu wysyp czerwonych i zielonych punktów (w taki była kiedyś wyposażona sala). Rozebrałem to ustrojstwo i silnik porusza takim wałkiem z tymi wzorkami (zdjęcie poniżej). Jeśli go wymienię na taki jaki był kiedyś na sali to będzie OK. Pytanie brzmi: czy jest w ogóle możliwość kupienia gdzieś takiego czegoś. Bo przy kupnie "lasera" nie miałem pojęcia, że identyczny produkt może mieć inne wzorki
Jestem od niedawna posiadaczem tego cudu techniki podanego w temacie. Najpierw miłe słowo, kupiłem go eksperymentalnie i jak na zabawkę za 100zł naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył, idealnie nadaje się do oświetlania sufitów. Tylko, że posiada on 4 wzory które wyświetla, wszystko byłoby ok tylko, że są okropnie denerwujące (jakieś uśmiechnięte buźki