logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Epson Stylus C62 - poszukuję zawartości EEPROM 93C46 lub programu serwisowego

magik2 22 Gru 2004 13:37 1855 4
REKLAMA
  • #1 1079524
    magik2
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam

Potrzebuję zawartość EEPROMA 93C46 z drukarki Epson Stylus C62 lub program serwisowy Epsona do tej drukarki. Czy któryś z forumowiczów byłby tak uprzejmy i udostępnił mi ten program lub może zgrać EEPROMA ze swojej drukarki?
  • REKLAMA
  • #2 1079656
    AliYO
    Poziom 19  
    Ocena: 57
    Dorzuciłem program serwisowy do C61/62 do działu "Schematy komputerów, kopiarek" więc tam go znajdziesz.
  • REKLAMA
  • #3 1079696
    magik2
    Poziom 11  
    Po długich poszukiwaniach w końcu też znalazłem na www.resetters.com, mają także do innych drukarek. Jeszcze nie wiem czy działa bo muszę specjalnie zainstalować win98se bo na xp nie ruszy. Dzięki za pomoc!
  • REKLAMA
  • #4 1080799
    magik2
    Poziom 11  
    Niestety nic nie pomogło w moim przypaku. Palą się dwie diody cały czas zielona i czerwona, a w monitorze dostaje komunikat, że nie może poprawnie rozpoznać tuszy i żeby je zmienić. Stało się to tak nagle. Sprawdzałem większość części, ale chyba coś z prockiem bo głowica i kartridże sprawne, działają na innej płycie.
  • #5 1302969
    Zbyszeksk
    Poziom 12  
    Ocena: 44
    Magik2 czy udało ci sie coś zrobić ze swoja drukarką,bo ja mam to samo w Epsonie C62,po właczeniu go pali sie cały czas zielona i czerona dioda i wogóle drukarka nie ruszy.
    A może ktoś inny miał coś podobnego i podpowie jak usunąć tą usterkę.
    pozdrawiam i proszęo jakąś odpowiedź.
REKLAMA