logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

logitech Z-640. Sygnał z Front i Rear leci do subwoofera.

djproject 29 Sty 2012 16:46 1197 3
REKLAMA
  • #1 10465217
    djproject
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Witam!
    Mam pewien problem dotyczący głośników z tematu. Podłącze Jack 3,5 zielony leci sygnał do suba i głośników Front, Podłącze Jack 3,5 czarny również sygnał leci do suba i oczywiście do głośników Rear, a po podłączeniu pomarańczowej wtyczki leci sygnał tylko do centralnego i do suba, można nim sterować przez konsole w systemie. Kombinacje z przyciskiem "matrix" nie wchodzą w grę testowałem z wciśniętym i wyciśniętym. Mam problem ze znalezieniem jakiegoś schematu chociaż głośnika centralnego bo możliwe że sygnał jest dodatkowo mostkowany z kanałów Front, Rear na subwoofer... Poradził ktoś może sobie z tym? Posiada ktoś może schemat?

Z góry dziękuję za odpowiedź
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 10465676
    djproject
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Mam system vista i karta creative sb0570 zainstalowałem sterowniki od Daniel K. Jest tam crossover trochę pomogło to... z tej rozpiski niezbyt coś rozumiem...
  • #4 10466346
    krys06
    Poziom 29  
    Ocena: 190
    wejść w preferences---->plug-ins---->output---->directsund output. Trzeba to uaktywnić i jak by coś było nie tak, to skonfigurować. spróbuj tak zrobić ,jak używasz vinampa do odtwarzania muzy.A tamta rozpiskę trzeba czytać (oglądać )...ze zrozumieniem ,to ,że po angielsku nie zmniejsza jej wartości
REKLAMA