logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaka instalacja Laguna I 1.6 16v - GDZIE MOZNA SAMEMU KUPIC INSTALACJE GAZOWA

Fanaut 01 Lut 2012 08:25 3892 4
REKLAMA
  • #1 10478055
    Fanaut
    Poziom 10  
    Ocena: 38
    Witam.
    Szukam hurtowni, sklepu gdzie mógłbym kupić instalację gazową - szukam instalacji dla siebie AC Stag 300 plus, BRC , lovato do Lali 1.6 16V. Ktoś doradzi gdzie można znaleźć sklep/hurtownie z takimi instalacjami. Prośba o pomoc bądź wskazówkę gdzie/jak muszę tego szukać.

Pozdrawiam i czekam na propozycję.
  • REKLAMA
  • #2 10478130
    janek1815
    Poziom 38  
    Ocena: 1055
    Ja mogę tylko polecić użytkownika na allegro P_F są kompetentni mają wszystko i wysyłają bez problemu. Nie jest to reklama po prostu korzystam z ich usług. Po za tym popytaj w zakładach gdzie montują instalacje gazowe. Chcesz to sam zamontować ???
  • REKLAMA
  • #3 10479085
    dino777
    Poziom 26  
    Ocena: 122
    WWW.DRYPA.PL
  • REKLAMA
  • #4 10524000
    spellofbelator
    Poziom 10  
    Kolego najprościej wpisz w google :

instalacja gazowa hurt

i przejrzyj co tam wyskakuje - mi teraz wyskoczyło kilka importerów. Czytać dokładnie nie czytam ale piszą że są hurtownikami - wiadomo nawet hurtownia będzie proponowała założenie...

co do instalacji mam staga 300 na mazdzie xedos 2.0 V6i znajomy ma na golfie IV 1.4 16v

moje spalanie śrenie 10 litrów lpg przy 150 kucach
    golfa ok 8.5 przy 75 kucach

co do franzów polecam BRC bo wiem że są wymagające co do LPG - niektórzy twierdzą że nie lubią ale rzecz gustu mojemu wujasowi auto splunęło (francuz ) w skutek złej instalacji jego zdaniem ale klucz do sukcesu tkwi w jakości instalki i jej założeniu umiejętnym moim zdaniem.

Osobiście miałem 3 auta na gaz chrysler voyager 3.3 z BRC , fiat bravo I z włoskim czymś :) i obecna mazda ze stagiem ( cena 3000 zł za staga 3900 za BRC mówimy o sekwencji) moja opinia :
    chrysler - nie miałem żadnego kłopotu z instalacją zero problemów dobre spalanie ok 11trasa lato-15zima miasto litrów na silnik 3.3 automat

fiat marka lamda 1.6 silnik 103 konie 9-10 litrów zawsze nie ważne czy lato czy zima czy 90 czy 150 na budziku (powyżej 150 spalanie rosło do 12l. lpg)

mazda xedos stag sekwencja manualna skrzynia silnik V6 spalanie 8-12lpg 8 długa trasa normalna prędkość 80-130) srednie spalanie 10-11 lpg 40 km miasto 60 trasa z wiochami ale prędkości nie małe wiadomo gaz hamulec... :)

osobiście zawsze będę polecał BRC zakładałem w Koszalinie serwis bosch
    jenak na staga nie narzekam choć kolega ma ten samo model w passacie 2.3 i kosztował go 3 tys zł dodatkowo bo ciągle coś się sypało natomiast inny kumpel ma w porsche zakładał staga w poznaniu za 6 koła 3 lata temu i zero kłopotów

reasumując najlepiej podpytaj dobrego gazownika działającego od kilku lat jakie instalacje są zakładane do twego silnika i jakie instalacje sa awaryjne ... bowiem z doświadczenia wiem że to co lubi japończyk i amerylanin nie polubi np niemiec ... pozdrawiam
REKLAMA