710387588A1 napisał: Przepraszam kolegów że musiałem skasować swój post ale pisząc go duzymi literami
złamałem regulamin. Ponieważ liczba czytających go była dość spora, zakładam iż temat jest znany ogólnie. Jeśli będą zapytania w tej sprawie , chetnie podzielę się swoimi
doświadczeniami . Zbyszek - nałogowy badacz traf wszelkich.
Dostałeś informację (nie uwagę

) z prośbą o zmiane literek w swoich wypowiedziach, ponieważ posty pisane dużymi literami są po pierwsze nieczytelne, po drugie naruszają pewne zasady powszechnie panujące w internecie, a także regulamin, którego postanowienia przy rejestracji a takze po niej byles zobowiazany przeczytać i przestrzegać.
PW, którego temat brzmiał
"Informacja" Został wysłany dnia 5 marca o godz 17:45. Treść tej wiadomości był następujący:
Cytat: Pisanie wypowiedzi
tylko dużymi literami jest zgodnie z zasadami netykiety odbierane jako wrzask (krzyk). Jest także naruszeniem
Regulaminu Forum Elektrody
W związku z tym proszę zmienić następujące Twoje wypowiedzi:
Możesz to uczynić korzystając z przycisku

znajdującego się obok twoich wypowiedzi.
Jak widać w mojej wiadomości nigdzie nie było nakazu usunięcia tych wypowiedzi. Jeśli wybrałeś taką drogę postępowania, to jest to tylko i wyłącznie twój problem. Literki można było zmienić w znacznie krótszym czasie niż zeszło ci na całkowitą zmianę treści wiadomości. Informuję ciebie, że w tej chwili posty te wydają się być całkowicie bez sensu. Jeśli miałeś jakiekolwiek wątpliwości mogłeś zapytać na PW, a nie publicznie robić z tego afere.
Temat zamykam