Witam! Moj problem polega na tym ze telewizor wyzej wymieniony nie reaguje ani na dzialanie pilota ani na przyciski w panelu telewizora. A na dodatek sam zmienia gniazda wyjsciowe np. z HDMI na PC z PC na zewnetrzne i to wtedy kiedy mu sie podoba. Slyszalem juz od pewnego elektronika ze to pewnie procesor albo programator. Lecz moje pytanie brzmi czy da sie zrobic to tak aby caly czas bylo na jednym wyjsciu (nie wiem na krotko czy jakos inaczej) bo na innych funkcach mi nie zalezy gdyz mam podlaczony to niego dekoder.
Bardzo bym prosil o odpowiedz
Zabronione jest, publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki. Regulamin 3.1.15. [lamer]
Bardzo bym prosil o odpowiedz
Zabronione jest, publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki. Regulamin 3.1.15. [lamer]