logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pilarka spalinowa Makita DCS4610 trudność z złożeniem ,,gazu''

Jarrek7 06 Lut 2012 19:46 6915 3
REKLAMA
  • #1 10505504
    Jarrek7
    Poziom 12  
    Ocena: 36
    Witam serdecznie, na wstępie dodam ze przeszukałem forum oraz byłem u wuja google i również nie znalazłem żadnej, informacji wiec założyłem temat. Do tego nie wiedziałem jak nazwać i najlepiej określić temat wiec sorry za dość dziwna nazwę :|
    Wracając do rzeczy to sprawa wygląda tak :
    Posiadam sobie piłę spalinowa Makita model : DCS4610.Wczoraj zaczął zacinać się gaz więc zdjąłem plastik w rączce i wszystko się wysypało ziemie, to znaczy ,,ala spręzynka'' , cięgno od gazu oraz sprzęgło. Sytuacja wygląda tak że wystarczy to złożyć i już wszystko będzie dobrze ale problem pojawia się właśnie z tym złożeniem ;/ Niby wydaje się konstrukcja łatwa jak budowa cepa, bo są to tylko 3 elementy no ale niestety po bardzo wielu próbach nie daje rady tego złożyć. Największym problemem jest ta sprężynka (foto : Pilarka spalinowa Makita DCS4610 trudność z złożeniem ,,gazu''
    Poniewież nie wiem o co ja zaczepić i w którą stronę.
    Żeby temat nie był przy długi i przy nudnawy dodam jeszcze fotki jak to powinna mniej więcej wyglądać :
    Pilarka spalinowa Makita DCS4610 trudność z złożeniem ,,gazu'' Pilarka spalinowa Makita DCS4610 trudność z złożeniem ,,gazu''
    Jeśli ktoś by mógł to proszę naprawdę o poradę jak to złożyć bo naprawdę jest to dość ciężko poradzić sobie z jakaś sprężynką, która za bardzo nigdzie nie pasuje..
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 10505698
    krys06
    Poziom 29  
    Ocena: 190
    Tu link, pod którym znajdziesz manuala do Twojego modelu. Po wejściu na stronkę, należy wpisać Twój model, następnie odznaczyć odpowiedzi na 4 pytania, oraz napisać 2 zdania własnego komentarza....no i pobrać plik. http://diplo-best.com/314.php?k=dd90cfdcfee17...deab264558e38a7&ID=3043302&q=MAKITA%20DCS4610
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 10506051
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 10507264
    Jarrek7
    Poziom 12  
    Ocena: 36
    Serdecznie dziekuję bardzo za szybka i fachowa pomoc :) Jestescie super !
REKLAMA