logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP Compaq Presario CQ57 - zacinające się klawisze po dłuższym użytkowaniu

msd15 22 Lut 2012 18:02 2189 5
REKLAMA
  • #1 10583155
    msd15
    Poziom 2  
    Witam mam problem, Poniewaz czasem zacinaja mi sie klawisze w laptopie, jak komputer jakis czas jest wlaczony to zacina mi sie jakies 6 przyciskow. Nie jest to problem systemowy bo mam ten sam problem gdy che wpisac haslow bisie. Kilka literek sie wpisuje pozniej nagle wciskam `a` zapisuje mi cale okienko do hasla i piszczy, jak klikne jakis klawisz. I piszczy co jakis czas, z przerwami 5 sekundowymi. Jak laptop polezy to wszystko wraca do normy.
  • REKLAMA
  • #2 10583181
    Endrju111
    Poziom 23  
    Ocena: 36
    Czy klawiatura mogła być kiedyś zalana.
  • REKLAMA
  • #3 10584925
    msd15
    Poziom 2  
    Nie klawiatura nigdy nie byla zalana. Dziwi mnie jedno ze jak odstawie komputer na chwile wylaczony to zaczyna dzialac.
  • REKLAMA
  • #4 10585038
    koras0
    Poziom 12  
    Ocena: 20
    kolego masz uszkodzoną klawiaturę. Pod klawiszami masz pełno ścieżek na którejś może być po prostu zwarcie lub możesz jeszcze spróbować wyczyścić gniazdo na płycie a przy okazji obejrzeć czy nie widać czegoś ciekawego jeśli masz pojęcie jak się zabrać do tego a jeśli nie to poprostu udaj sie do serwisu
  • REKLAMA
  • #5 10587005
    msd15
    Poziom 2  
    Mysle ze z tym nie bede mial problemu, tylko mam dylemat, bo w sumie lapek jeszcze na gwarancji, wiec albo brac sie za to samemu albo oddac i czekac 2 miesiace na laptopa. Jak narazie dzieki za pomoc.
  • #6 10587114
    koras0
    Poziom 12  
    Ocena: 20
    Tylko jeśli sam się za to weźmiesz to pamiętaj że to może być koniec gwarancji no i koszt naprawy ponosisz Ty...
REKLAMA