logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blaupunkt Fiat Croma - przerywanie odtwarzania CD po kilku utworach

robin15 22 Lut 2012 23:08 1589 3
REKLAMA
  • #1 10585185
    robin15
    Poziom 10  
    Witam,

ostatnio zauważyłem, że słuchając CD - nie uszkodzona, nie porysowana, to słuchając np do 6 utworu wszystko było ok a potem zaczęło przerywać i dalej coraz bardziej, aż się zacieło, słuchając znów od początku to zacinać się zaczela od 5 utworu.

Nie orientuje się w temacje i dlatego też tutaj napisałem. Nawet nie wiem jakie informacje muszę podać - nr radia, moc głośników jakie się tam znajdują żebyście mogli coś podpowiedzieć.
  • REKLAMA
  • #2 10585795
    mtr2
    Poziom 12  
    Witaj,
    Zacznij od czyszczenia lasera. Najlepiej kup płytę czyszczącą (można ją kupić w każdym markecie koszt to od 5 do 20zl).
  • REKLAMA
  • #3 10594077
    waldi58
    Poziom 24  
    Ocena: 252
    Faktycznie kup sobie " wg porady " taką płytę czyszczącą a potem od razu zorientuj się gdzie w okolicy masz serwis , który potrafi ci wymienić laser w tej mechanice.
  • #4 10594523
    SauerMauser
    Poziom 21  
    Ocena: 98
    W mojej skromnej opinii uszkodzony może być mechanizm prowadnicy lasera, który nie zostaje wypuszczony poza dany obręb ( w tym przypadku piątej ścieżki muzycznej). Jest to tylko przypuszczenie, a nie zapewnienie.
REKLAMA